Ploegenvoorstelling Milwaukee – Alphamotorhomes Cycling Team

Ploegenvoorstelling Milwaukee – Alphamotorhomes Cycling Team

Ploegenvoorstelling Milwaukee – Alphamotorhomes Cycling Team

Op zaterdag 08 september 2018 vond de ploegenvoorstelling van Milwaukee – Alphamotorhomes Cycling Team plaats in Zaal Hamiance in Hamme. Bijna alle rijders waren aanwezig.

 Wat ontstond uit een droom is uitgegroeid tot Milwaukee – Alphamotorhomes Cycling Team. Al voor het vierde jaar op rij werd de ploeg voorgesteld. En elk jaar opnieuw schuiven zij een stapje dichterbij de top.

Dat is het doel dat Eddy Van Bunder samen met zijn renners en rensters wil bereiken. Zij worden hierbij gesteund om dit verhaal uit te brengen met samenwerking van diverse sponsors die in hun ploeg geloven.

Dit project gaat niet alleen over winnen maar over kansen geven aan renners en rensters. Winnen blijft natuurlijk ook belangrijk en is naar de sponsors toe altijd van belang. Maar de focus ligt niet op cijfers en verwachtingen maar naar inzet en doorzettingsvermogen.

Het team wordt bijgestaan door een dagelijks bestuur dat bestaat uit Eddy Van Bunder, Steven De Roeck, Joachim Michels, Gilles Berckmoes, Danny Van Goethem, Peggy Annaert, Robert Goedgezelschap en Godelieve Pauwels. Zij zetten alle zeilen in de juiste richting om het project te doen slagen.

Het team wordt beloond voor hun harde werken.

Milwaukee – Alphamotorhomes Cycling Team is ondertussen al uitgegroeid tot een gekend begrip binnen de veldritwereld. Teamspirit en familiale sfeer is één van de grootste troeven binnen het team.

Het team bestaat ondertussen uit een 50 tal renners en rensters die zich in het nieuwe veldritseizoen willen tonen.  Het team is onderverdeeld in diverse categorieën waarin iedereen naar zijn/haar normen zijn/haar steentje bijdraagt.

Tot slot heeft het team een mooie aanwinst kunnen tonen tijdens hun persvoorstelling. Namelijk een teambus die op de wedstrijden zal te zien zijn en waar de renners en rensters kunnen samenkomen om de teamgeest nog sterker te maken….

De voorzitter Eddy Van Bunder is ervan overtuigd dat het seizoen 2018/2019 weer eentje wordt dat niet ongemerkt voorbij zal gaan. De renners en rensters zijn er al klaar voor om hun mooie tenue te showen en voor mooie resultaten te zorgen.

 

Bron : Eddy Van Bunder

Gepubliceerd : Nancy Aerts

Foto’s : Robert Goedgezelschap – Nancy Aerts