Tweede manche Moedige Veldrijder in Kessel met winst voor Cop, Daelmans, Verhaegen en Verloo

Tweede manche Moedige Veldrijder in Kessel met winst voor Cop, Daelmans, Verhaegen en Verloo

Het openingsweekeinde van de Moedige Veldrijder wordt al een paar jaar geopend met de eerste wedstrijd in Steenhuffel en daags nadien de wedstrijd in Kessel.

De tweede manche voor de Moedige Veldrijder kon rekenen op het zonnetje. De rijders/rijdsters gingen met heel veel moed en zelfzekerheid van start. Maar de start in Kessel is toch zo belangrijk.

Bij de eerste wedstrijd van de dag was dat al meteen duidelijk. Kristof Cop liet zien hoe belangrijk de startopstelling was. Hij kon mooi wegrijden in de eerste ronde en reed vlot naar de overwinning toe.

Bij de Masters B deed Arne Daelmans hetzelfde. Hij nam van bij het begin van de wedstrijd alles in handen en bouwde ronde na ronde zijn voorsprong uit. Hij mocht de overwinning op zijn naam schrijven.

Guido Verhaegen had een mindere startopstelling door de lottrekking die de eerste vier wedstrijden van het seizoen de startopstelling bepalen. Maar Guido bleef rustig en schoof ronde na ronde op naar de kop van de wedstrijd bij de masters C. Hij kon de bloemen voor de tweede dag op rij mee naar huis nemen. Bij de Masters D was de winst voor Mark Verloo.