Bolwerk van Hans van Kasteren vertoont scheurtjes

Bolwerk van Hans van Kasteren vertoont scheurtjes

 

Het gonst van de geruchten bij Telenet-Fidea. Danny De Bie is weg, Van Kasteren zit in Spanje , Allessio D’Hoore moet weg vanaf 1 januari,  nieuwe trainer er bij , Tom nog niet in orde , Van Kessel die nog niet top is. Tjonge, tjonge de geruchtenmachine maakt echt overuren.

Scheurtjes in het bolwerk noemen ze dat. Hans v Kasteren is nog steeds de baas van de crossploeg Telenet Fidea, dat is wel een duidelijke zaak. Maar er zit wat oud zeer; wat schijnbaar pijn doet momenteel. Danny de Bie wil niet met modder gooien, maar laat zich nu ook weer niet alles zeggen. Dit is overigens een terechte opmerking en onder de gegeven omstandigheden is in details treden niet kies, maar laat niet over je lopen ook het devies.

Dat de renners niet top presteren is wel een statement. De tour in Amerika was geen onverdeeld succes Aaneengesloten de wereldbeker in Las vegas waar de resultaten voor een dergelijk keurkorps niet best waren en dan druk ik me zacht uit. Er is nog werk te doen en het seizoen is nog lang, maar de eerste bok is geschoten en die kun je al niet meer vergeten. Nu presteren is ook goed voor de moraal en momenteel is die niet echt super binnen Telenet-Fidea.

Hoop is dat het snel betert voor Tom en de zijnen en dat de resultaten alsnog snel komen om wat druk van de ketel te halen en mentaal eens wat bij te tanken.

 

Jan van Dijk