Clubvoorstelling PMC Cycling

Clubvoorstelling PMC Cycling

Op zondag, 25 februari 2018 werd de club PMC Cycling voor een derde keer voorgesteld aan het grote publiek. Het nieuwe seizoen nadert met rasse schreden en het werd tijd om de nieuwe clubtruien voor te stellen aan de rijders en het publiek.

Voor de derde maal op rij werd de club voorgesteld. Even lang zijn we,  als Offroadbiking.eu, opnieuw sponsor van deze club. Omdat we geloven in de kwaliteiten van het veldrijden en de BMX.  Dit keer ging het allemaal door in de evenementenhal Den Dijk te Zonhoven. We weten nog goed hoe we drie jaar geleden voor het eerst de juiste stappen in de BMX zetten. Na een volledig jaar toen hebben meegedraaid, wisten wat we moesten veranderen en hoe we de club verder konden uitbouwen.

2017 was voor ons een bewogen jaar. Als club hebben wij onze erkenning kracht bijgezet bij Cycling Vlaanderen. Ze mochten zien hoe wij als club onze leden op de hoogte houden via website en mail. Een mooi pluspunt voor onze club.

Onze rijders hebben het in 2017 niet slecht gedaan. We behaalden voor de tweede keer op rij de trofee Alois Claessens. Of dit nog mogelijk zal zijn in 2018 is nog een open vraag. Wordt dit criterium niet meer georganiseerd dan blijft de trofee bij ons in de club. Daar kunnen we alleen maar fier over zijn. Anders gaan we ervoor om hem voor de derde keer te kunnen winnnen.

Tijdens het jaar 2017 hebben wij heel wat prijzen bij elkaar gefietst. We hebben heel wat Limburgse Kampioenen, Vlaamse Kampioenen, Belgische Kampioenen, Vlaams Brabantse kampioen in ons midden. Die willen we dan ook terecht feliciteren met hun behaalde titels.

Ook op de buitenlandse wedstrijden hebben de PMC Cycling rijders zich getoond. In het jaar 2018 willen zij daar nog meer hun mannetje/vrouwtje willen staan en daarom zullen zij met de basis die ze met de wintertraining gelegd hebben, proberen daarvoor te gaan.

Voor 2018 willen wij nog wat stappen vooruit zetten. We hebben nog tal van nieuwe initiatieven in ons achterhoofd. Eén ervan is al bijna verwezenlijkt. We hebben namenlijk een eigen parcours aangelegd op de Basvelden in Zonhoven. Daar kunnen we nu wekelijks onze clubtrainingen en onze privé trainingen laten doorgaan.

Daarom willen wij ook een dikke dank je wel zeggen naar onze sponsors toe. Zij maken het mee waar om de initiatieven die wij als club willen verwezenlijken, waarheid te maken.

Bron : Nancy Aerts

Photo’s : Nancy Aerts