Workshop groot onderhoud MTB of racefiets

Bikes & Services Helmond organiseer op drie zaterdagen in januari en één zaterdag in februari een workshop voor het groot onderhoud van de mountainbike of racefiets. Meer info hieronder. 
Wat : Workshop groot onderhoud MTB of Racefiets omdat de behoefte aan zelf sleutelen alsmaar groter wordt en daarmee ook de behoefte aan goed onderricht en goede aanwijzingen.

Waar : Bij Bikes en Services in Helmond,  omdat wij onze jarenlange ervaring in willen zetten om deze workshops te geven en u als consument de kans te geven zelf uw onderhoud uit te voeren.

Wanneer : Op de zaterdagen 12 , 19 , 26 januari en op  zaterdag 2 februari

Tijden : Elke zaterdag van 10.00 uur tot ongeveer 15.00 uur.

Locatie : Marshallstraat 18 L     5705CN       Helmond     Tel.nr Locatie : 0492-751776

Inschrijven : Via Contact pagina van www.bikesenservices.nl

Kosten : € 25.00 per persoon te voldoen bij deelname ( geen pin automaat aanwezig)

Aantal personen is per dag maximaal 8 om er zeker van te zijn dat eenieder de aandacht krijgt die hij/zij verdient. Bij veel aanmeldingen kunnen we altijd meer data prikken.

In  één  zaterdag wordt u door het geheel geleid en elke zaterdag wordt dezelfde stof behandeld , kies zelf welke dag u het beste uitkomt.

Tijdens de workshop is er ook plaats voor een bakkie koffie , thee en een broodje.

Onderwerpen :

  • Balhoofd reinigen en lagers vervangen of opnieuw vetten
  • Bracketlagers vervangen of opnieuw reinigen en vetten
  • Kabels vervangen
  • Remmen afstellen en bleeden ( Disc )
  • Wielen richten en recht maken
  • Wiellagers reinigen CQ vervangen en Cup Conus afstellen.
  • Drive train vervangen ( Ketting , tandwielen , cassette.)
  • Tijd voor open vragen over de workshop.

     

                

Reageer

Indien u nog geen account heeft op OffroadBiking* kan u dit aanmaken door te registreren.

( * Indien u een account heeft op Wielernet of CycLinks, kan u ook aanmelden op OffroadBiking.)Henk Jaap Moorlag werkt aan comeback

Na meer dan een jaar kommer en kwel, door overtrainen en wat andere oorzaken is Neerlands hoop in bange mountainbike dagen weer duidelijk op de weg terug naar de top. Henk Jaap Moorlag werkt aan zijn comeback.

...

Vijf vragen aan Robby De Bock

De voorbereidingen en wedstrijden voor het nieuwe seizoen in het mountainbiken nemen al snel weer een aanvang en hierbij hebben wij de coming man van het Belgische mountainbiken Robby De Bock 5 vragen gesteld over het komende seizoen en de aanloop er naar toe.

...

Angélique Dupré, vriendin van Kevin Van Hoovels, schreef een prachtige column over de wereldsport die het mountainbike toch is. 'In de teloorgang van een wereldsport in België,' schrijft ze perfect neer wat wij ook op deze website al een tijdje hardop denken. We kregen van Angélique de toestemming om haar colu...

Partners MTB Handvatten WVB Wielernet Glenn Bobbaers Webdesign Life TV CycLinks Fons MTB