dare2race BMX team

dare2race BMX team

Nog een nieuw team dat we in het seizoen 2018 achter het starthekke zullen terugvinden is : dare2race BMX Team onder leiding van Wesley Van Gastel. Ook zij stellen hun rijders mondjesmaat voor aan het publiek. Hier een overzicht van de rijders die tot op heden hebben getekend bij dit team :

Senne Verelst

Senne Verelst is geboren op 26 september 2006 en draait op jonge leeftijd van 6 jaar al mee in de BMX-wereld.Hij start volgend jaar in zeer moeilijk en getalenteerde reeks van boys 12 jaar.Senne Verelst is een vaste waarde in de verschillende finales. Deze jonge getalenteerde rijder hoopt in het nieuwe seizoen 2018 verschillende podiumplaatsen te kunnen bemachtigen zowel op nationale als internationale wedstrijden.

Femke Verelst

Femke Verelst is geboren op 21 maart 2003 en is samen met haar broer begonnen met BMX-en zo’n zes jaar geleden.Femke Verelst rijdt momenteel in twee verschillende categorieën die moeilijk te combineren zijn maar ze gaat er wel ten volle voor. In overleg met haarzelf en de ouders is er besloten om volgend jaar zich volledig te concentreren op haar cruiser ervaring en er vol voor te gaan om daarin zoveel mogelijk podiumplaatsen te bemachtigen. Ook zij zullen we zeker zien rijden op nationale en internationale wedstrijden. Op internationale wedstrijden zal zij aantreden op de 20 inch fiets.

Sterre Van Gastel

Sterre Van Gastel is geboren op 15 april 2007. Ze is dit jaar bezig aan haar vierde seizoen op haar BMX-fiets. Sterre zal volgend jaar uitkomen bij de girls 11-12 jaar. Ze heeft in haar korte carriere al heel wat mooie dingen laten zien en dat verwachten we in het seizoen 2018 natuurlijk opnieuw. Zij behaalde in 2014 de Europese titel. In 2015 behaalde zij een tweede plaats op het Europees Kampioenschap. In 2015 laste zij een sabbatjaar in om even terug te kunnen genieten van de kleine dingen van het leven : spelen – ontspannen – … In 2017 nam zij haar fiets terug ter hand en liet zien dat zij een dame is met pit in haar lichaam. Ook zij wil in 2018 weer mooie resultaten neerzetten voor haar nieuwe team.

Senne Buysen

Senne Buysen is geboren op 29 april 2002. Volgend jaar wacht hem een zware opdracht om uit te komen bij de boys 15-16 jaar. Doch schrikt Senne hier niet voor terug. Hij heeft in zijn carriere al bewezen dat hij een rijder is waarmee ze rekening dienen te houden. Hij heeft al verschillende provinciale titels en een Vlaamse titel op zijn naam staan. Op Europees vlak heeft hij ook al bewezen dat hij er bij kan horen. Dus kortom voor 2018 wil hij alles uit de kast halen om ook tijdens dit nieuwe seizoen mooie dingen te laten zien.

Julie Heusequin

Julie Heusequin is geboren op 31 augustus 2001. Zij is een dame die een zuivere techniek onder de knie heeft. Als jongste dame uit de categorie Girls 15+ is ze geen katje om zonder handschoenen aan te pakken. Ze wist de Vlaamse Titel in de wacht te slepen. Op Europees vlak zal zij in het seizoen 2018 gaan aantreden bij de Junioren klasse girls. Dus heel veel wordt er van haar verwacht op nationale en internationale wedstrijden tijdens het seizoen 2018

Voor de andere plaatsen is het nog even afwachten tot de teammanager zijn leden verder bekend maakt.

Bron : Wesley Van Gastel

Publicatie : Nancy Aerts