Geen opener in Steenhuffel

Geen opener in Steenhuffel

De PALMcross is traditioneel de opener van Belgische veldritseizoen in het B-circuit en ook de eerste manche van het regelmatigheidscriterium “De Moedige Veldrijder”. Deze stond dit jaar gepland op zaterdag 5 september.

Ondanks de vele inspanningen die reeds geleverd zijn door de organisatie is het voor ons als bestuur op dit moment niet mogelijk om nog door te gaan met de voorbereidingen van de PALMcross.

Door de onzekerheid die er heerst over het vervolg van deze coronacrisis heeft de club het besluit genomen om alles een jaar op hold te zetten. Volgend jaar zullen zij dan hopelijk hun 11e editie van de cross over de Steenhuffelse kouter kunnen organiseren.

Met spijt in het wielerhart moeten zij dit aankondigen maar de gezondheid van hun medewerkers, renners en supporters is voor hen van het grootste belang.

Een last-minute afgelasting zou voor hen een ramp betekenen en het voortbestaan van de PALMcross in gevaar brengen. Ook dit risico willen zij niet nemen en daarom deze weloverwogen beslissing die in consensus genomen is door het voltallige bestuur.

Bron : Palmcross Steenhuffel

Foto’s : Nancy Aerts