Geert Wellens maakt overstap naar jeugdopleidingsteam Tormans-Agro

Geert Wellens maakt overstap naar jeugdopleidingsteam Tormans-Agro

Geert Wellens gaat het jeugdopleidingsproject van Tormans-Agro begeleiden. Hij heeft jarenlange ervaring, ondermeer als ploegleider van damesteams.

‘Zelfs in “ koers – lockdown – periode” zitten wij niet stil en maken wij verder werk van de totale uitbouw van team en meer specifiek, ons cross project. Wij zijn dan ook trots de komst te mogen aankondigen van Geert Wellens. Geert zal toetreden tot de begeleiding van ons jeugd crossteam en zal zich vooral bezighouden met de opleiding, opvolging, training, ploegleider van de veldrijders algemeen, maar ook specifiek de dames afdeling verder uitbouwen. In de zomermaanden zal hij de veldrijders bijstaan in de opbouw naar het cross seizoen,’zegt voorzitter Jef Robert van het Acrog/Tormans team.

‘Geert heeft een jarenlange ervaring in het veldrijden. Eerst als talentvolle renner, nadien als ploegleider en manager. Zijn kennis maar vooral zijn enthousiasme betekenen een serieuze meerwaarde voor ons team! Geert gaat met onmiddellijke ingang van start en zal, tesamen met de begeleiding van de crossers, al direct meewerken aan de ganse voorbereiding van het cross seizoen. Ik maak van de gelegenheid gebruik om jullie te melden dat wij van de sponsors de garantie gekregen hebben dat alle afspraken worden nagekomen en dat de toekomst van ACROG/TORMANS(weg) en TORMANS/ACROG (cross) voor 3 jaar gegarandeerd is. Wij danken onze sponsors hiervoor van harte. Wij werken verder aan de uitbouw van onze project en meer daarover in een volgende mededeling de volgende dagen of weken, we zullen nog verrassen,’ besluit voorzitter Jef Robert.

Bron : Jef Robert PM

Foto : Sandy Van Loock