Openingsweekeinde van de Moedige Veldrijder in Steenhuffel met zeges voor Vandevelde, Paeshuyse, Verhaegen en Verloo

Openingsweekeinde van de Moedige Veldrijder in Steenhuffel met zeges voor Vandevelde, Paeshuyse, Verhaegen en Verloo

De weergoden waren de organisatoren van Steenhuffel niet gunstig gezind. De rijders/rijdsters kregen heel wat regen te verwerken op het podderende parcours in Steenhuffel.

Maar het was voor elke rijder hetzelfde. De rijders van de masters A en de amateurs kregen nog een matige wedstrijd te verwerken. Het was lang een strijd voor de overwinning maar Matthias Vandevelde was de snelste in deze categorie. De ontlading bij Matthias was groot bij het overschrijden van de finish.

Bij de Masters B was het uitkijken wie het beste uit de winter zou komen. Jef Paeshuyse had de beste papieren. Hij schudde in de laatste ronde zijn tegenstanders af en nam de eerste bloemen mee naar huis.

Bij de Masters C kregen we een zeer duidelijke overwinning voor Guido Verhaegen. Hij heeft zich in de winterperiode goed kunnen voorbereiden en kon zijn eerste wedstrijd met een goed gevoel afsluiten.

Mark Verloo deed het voorbeeld van Guido na. Ook hij nam met overtuiging de winst in de categorie Masters D voor zijn rekening.

foto’s te bezichtigen op volgende links :

https://photos.google.com/share/AF1QipPqTOFETWgMLNlZQZJZ2d2T2KlQLP_d8Yqw7kGSG0cRLLhYxOglEWBvncmHVjTxPw?key=SENWaDhEUDd5a1h3bUZUT3Q5eXoxUHR3LU1yUDFn