Huldiging WTK kampioenen

Huldiging WTK kampioenen

The Place to be voor de kampioenen van de WTK was de Warande in Ham. Een gezellige bedoening die vooraf gegaan werd door een leuk maar zeer moeilijk kwisje. De beste van de dag was Davy De Rijck. Hij mocht met een kleine kinderfiets als hoofdprijs huiswaarts keren.

Maar waar het allemaal om te doen was, was die begeerde Belgische trui in ontvangst mogen nemen. Bij de dames ging de Belgische driekleur naar Gertie Willems. Zij wist maar liefst 9 wedstrijden te winnen van de 13. De tweede plaats was voor Lippens Robinn en de derde plaats ging naar Karen De Keulenaer.

Bij de reeks + 65 jaar was de titel voor Rene Van Gils. René wist drie wedstrijden te winnen en een hele reeks van ereplaatsen. De tweede plaats in deze categorie was voor Hunninck Paul en Felix Luyten mocht als derde plaats nemen op het podium.

Bij de reeks +60 jaar was de beste in de verschillende wedstrijden Jos Van Craen. Hij wist 10 overwinningen op zijn naam te schrijven en mag zo met de Belgische driekleur rijden in het komende seizoen. De tweede plaats in deze categorie was voor Rudy Blommen en Dirk Van Sinay werd knap derde.

Bij de categorie +50 jaar was het Gert De Cnodder die de kampioenen trui om zijn lende kreeg. Met zes overwinningen pakte hij de driekleur. De tweede plaats was voor Werner Van Rompay en de derde was Gunther Ooms.

Bij de 40+ rijders stond er geen maat op Jo Beckers. Jo wist in het volledige seizoen zes overwinningen te pakken en heel wat ereplaatsen. Hij was de beste in deze categorie. De tweede plaats was voor Tim Custers die met één overwinning de duimen moest leggen. De derde plaats was voor Danny Soers.

Bij de categorie -40 jaar was Keith Heylen uit Booischot de regelmatigste rijder. Naar dit moment heeft hij lang uitgekeken. Eindelijk die driekleur mogen dragen….. Wat een moment was dit. De tweede plaats ging naar Jurgen Janssens en de derde plaats was voor Stan Vandenkerkhove.

Bron : Nancy Aerts

Foto’s : Nancy Aerts