KMC-Fruit to go mountainbiketeam heeft ambitie voor komend seizoen

KMC-Fruit to go mountainbiketeam heeft ambitie voor komend seizoen

Aan de vooravond van het Nederlands kampioenschap mountainbikemarathon hebben we het volledige KMC-Fruit to go mountainbiketeam kort mogen spreken. Zullen ze dit jaar wederom een kampioen af mogen leveren, of gaat het droge weer zorgen voor een wielrenner, die met de eer mag gaan strijken?

Zondag zal het team aan de start staan met hun enige dame, welke ze in hun gelederen hebben: Karen Brouwer. Bij de heren Bart Barkhuis, Gerben Mos, Bram Rood, Stefan Vreugdenhil, Ramses Bekkenk, Robby de Bock (als enige Belg binnen het Nederlandse team). En voor de bijstand naast het parcours zullen Arend Barkhuis en Martin Schuttert zorgen. Uiteraard ontbreken de vaste trouwe supporters. familieleden en vrienden niet om ook hier de nodige bijstand te verlenen.

bbc-2

Het komende jaar ziet er al weer veelbelovend uit voor het team. De lange afstand van de Salzkammergut zal op de agenda staan, net als meerdere meerdaagse wedstrijden zoals de BeMC, de Andalucia Bike Race en Offroad Finnmark, Maar ook op de eendaagse wedstrijden in Riva en Willingen zullen niet ontbreken.

Maar ook voor vandaag had het team al iets te vieren: Bart won de veldrit in Lierop. Nog een overwinning voor het team op de zondag zou een afsluiter van een vruchtbaar seizoen zijn.

Eline Linssen