KTM Bikevision MTB UCI team legt bus in naar wereldbeker Albstadt 2018

KTM Bikevision MTB UCI team legt bus in naar wereldbeker Albstadt 2018

Het KTM Bikevision team heeft het  initiatief genomen om een busreis te organiseren naar de wereldbeker in Albstadt, Duitsland van 18 tot 20 mei.

‘Sinds de jaren dat we aanwezig zijn op de wereldbekerwedstrijden merken we dat de Belgische supporters steeds talrijker aanwezig zijn voor de wereldbekerwedstrijd van Albstadt in Duitsland. Albstadt is na La Bresse immers de wereldbeker die het dichtst bij Vlaanderen gelegen is. We hebben als Belgenland toch wel wat landgenoten aan de start staan in de verschillende reeksen. Graag willen we dan ook “iedereen” , familie , vrienden, kennissen ,oma’s ,opa’s enz van onze Belgische renners de kans geven om voor hun geliefde mountainbiker te gaan supporteren tijdens een Europese wereldbeker, ‘zeggen initiatiefnemers Dirk en Sonja Berden.

Wat bieden we aan :

Er wordt gereisd met een luxe autocar vanuit Vlaanderen naar Albstadt .

Deze bus vertrekt op zaterdag morgen 19 mei 2018 in alle vroegte in Oudenaarde. Hier kunnen mensen van Oost-en West Vlaanderen opstappen. Vervolgens houdt de bus halt in Meise ,waar mensen van Oost-Vlaanderen, Antwerpen en Vlaams Brabant kunnen opstappen en een 3e stop in Houthalen voor de Limburgers .

Juiste vertrek en opstapuren worden nog bekend gemaakt, daar de organisatie van de wedstrijd ons het programma nog niet kan bevestigen. Bedoeling is natuurlijk wel dat we tijdig voor de wedstrijden aanwezig zijn. Onze bus blijft 3 dagen ter plaatse, en zal dus ’s morgens en ’s avonds de transfer tussen parcours en hotel doen.

We verblijven op basis van half pension in Hotel IBIS Style te Tuebingen , tot maandagmorgen.

Er wordt zondag en maandagmorgen ontbijt voorzien, net zoals zaterdag – en zondagavond voorgerecht en hoofdgerecht.

Vertrek maandag 21 mei (Pinkstermaandag) na het ontbijt richting Vlaanderen.

We bieden dit aan voor de prijs van 215€/pers.

Hierin zit vervat, busreis, verblijf in 2 pers kamer op basis van half pension en het weekend inkomticket voor de wedstrijden.

Hopelijk kunnen we met dit initiatief de jongens die aan de start staan aan de hoogste mountainbike competitie een hart onder de riem steken.

Deze busreis staat open voor iedereen.

Info en reservatie : www.bikevision.be info@bikevision.be

Opgelet de plaatsen zijn beperkt , als de bus vol is ….