Laurens Sweeck en Denise Betsema verlengen hun contract bij Pauwels Sauzen – Bingoal

Laurens Sweeck en Denise Betsema verlengen hun contract bij Pauwels Sauzen – Bingoal

Liefst 21 zeges in tv-crossen: Pauwels Sauzen – Bingoal had vrijdagavond reden tot feesten op zijn jaarlijkse eindeseizoensreceptie. Bovendien kon teammanager Jurgen Mettepenningen de contractverlengingen aankondigen van sterkhouders Laurens Sweeck (tot eind 2022) en Denise Betsema (tot eind 2024).

Belgisch kampioen en Superprestige-eindwinnaar Laurens Sweeck was afgelopen seizoen één van onze drie speerpunten bij de mannen, en dat blijft hij dus ook de volgende drie jaar. “Het is altijd mijn bedoeling geweest om mijn sterkhouders samen te houden. Laurens vormt samen met Eli en Michael een perfect, complementair trio. Blij dat we ons kunnen blijven profileren als beste ploeg”, aldus onze manager. “Ik kwam door het samengaan van de twee ploegen bij Jurgen terecht, maar merkte sindsdien dat alles hier perfect verloopt. Ik voel me hier prima, en dus is deze contractverlenging een logische stap”, reageert Laurens zelf.

Denise Betsema, bij haar comeback amper van het podium weg te slaan, rijdt dus nog minstens vijf jaar in dienst van Pauwels Sauzen – Bingoal. “Hoe Denise teruggekomen is, toont hoeveel talent, motivatie en wilskracht ze heeft. Mijn geloof in haar is bijzonder groot, en dus wilde ik Denise graag de zekerheid en het vertrouwen bieden dat ze in alle rust kan verder groeien”, geeft Jurgen tekst en uitleg. “Het wederzijds vertrouwen is enorm”, pikt Denise in. “Jurgen is mij blijven steunen in de moeilijke periode die ik achter de rug heb, en ik heb die steun echt wel als bijzonder ervaren. Ik voel me hier ook heel erg op mijn plek. Dat geeft rust.”

Bron : PB Pauwels Sauzen Bingoal