Laurens Sweeck heeft nog een contract tot eind 2022 bij Pauwels Sauzen – Bingoal maar er is speculatie

Laurens Sweeck heeft nog een contract tot eind 2022 bij Pauwels Sauzen – Bingoal maar er is speculatie

We hebben op het einde van het seizoen gezien hoe Laurens Sweeck zich in bochten moet nestelen om de mannen als Eli Iserbyt en Michael Vanthourenhout mee naar de meet te nemen. Ook al is Laurens op dat ogenblik sterker, hij kan en mag zijn kansen niet optimaal benutten.

Dat hebben ook andere mensen opgemerkt. Doch laat Jurgen Mettepenningen weten dat het contract van Laurens Sweeck loopt tot het einde van het seizoen 2022.

Er is belangstelling van Jan Tormans, sponsor van het veldritteam Tormans om Laurens eventueel over te nemen van Pauwels Sauzen – Bingoal. Dat liet hij verstaan in het RTV programma Standpunt.

“We zijn aan het bekijken hoe we ons team kunnen versterken met een goede veldrijder”, vertelt Jan Tormans aan RTV. “Ik heb al gesproken met Laurens Sweeck en ook met Jurgen Mettepenningen. Ze zijn wel bereid, maar Mettepenningen zegt: “Ik zou wel graag hebben dat Laurens zijn contract uitdoet bij ons.””

“We zullen proberen naar een middenweg te zoeken. Laurens zou heel graag bij ons komen rijden. Dan kunnen we ook iets meer crossen winnen.”

“Met Laurens in ons team zal er ook meer strijd zijn tussen de ploegen. Dan zullen er drie sterke blokken zijn met Pauwels Sauzen-Bingoal, Baloise Trek Lions en ons team. Dat zal leuker zijn voor de kijker en ook voor ons”, besluit Jan Tormans.

Bron : Jan Tormans tijdens programma Standpunt

foto : Bart Knops