Mountainbike wedstrijden in Dessel op 4 maart

Mountainbike wedstrijden in Dessel op 4 maart

Op zondag 4 maart is het weer zover, dan staan de mountainbikers weer centraal in het sportpark Brasel in Dessel. Het is ondertussen een jaarlijkse klassieker geworden dat de jeugd vanaf 7 jaar elk jaar het eerste weekend van maart hun wedstrijd kunnen rijden op het mooie en technische parcours in de Braselse bossen rond het JOEL SMETS BMX CIRCUIT.

Ook nu weer voorziet de organisatie een volledig programma voor niet alleen de jeugd met de Flanders MTB kids series maar ook twee wedstrijden voor volwassenen vanaf 17 jaar met of zonder vergunning van Cycling Vlaanderen. Er kan dus deelgenomen worden door iedereen en dit zowel bij de jeugd in de dikke banden race als in de open reeksen en er zijn aparte klassementen voor de dames.

Reeds jaren staat de organisatie gekend als een van de betere organisaties en ook dit jaar zal men er alles weer aan doen om het de mountainbiker en publiek naar de zin te maken. De inschrijving is nog steeds in de bovenste kantine van de sporthal. Maar alle drank en eetgelegenheid is vanaf dit jaar in de kantine van het BMX terrein te vinden wat de gezelligheid rond het mooie parcours ten goede gaat komen.

Wie meer info wenst over deze organisatie kan terecht op de website van de club www.bmx2000.be en via de sociale media kanalen van de club.

Bron: PM

Foto: BMX2000