Cop, Daelman en Dekker zegevieren in Moedige Veldrijder in Koningshooikt

Cop, Daelman en Dekker zegevieren in Moedige Veldrijder in Koningshooikt

Op zondag, 22 september 2019 kregen de rijders die deelnemen aan het klassement van de Moedige Veldrijder (MVR) een zwaar en lastig parcours onder de wielen geschoven op en rond het ford van Koningshooikt.

Het Ford van Koningshooikt was de place to be op zondag, 22 september 2019. De organisatoren hadden alle bergen die bereidbaar waren met de fiets in hun parcours gestoken. Het was een zware omloop zowel voor de renner als voor het materiaal. Heel wat rijders kwamen in aanraking met de grond of kregen af te rekenen met materiaalpech.

Ook onze jongens werden niet gespaard. Bij de masters A en amateurs kregen we de winst voor Cop. Matthias Van de Velde kwam als tweede over de meet en Glenn Van Ginneken werd derde. Verder kregen we een zesde plaats voor Tom Timmermans, Negende plaats voor Arno Verberckmoes. Hij was sterk bezig maar kreeg af te rekenen met materiaalpech. Björn Houben werd 18 de. Ook hij kwam ten val en kreeg materiaalpech.

Bij de masters B kregen we 22 deelnemers achter de startlijn. We kregen een matige start van Daelman maar hij deelde zijn wedstrijd goed in en kwam naar de eerste plaats gefietst. De tweede plaats was voor Raak en de derde plaats was voor Sleeckx. Karsten Michiels kwam als 14e over de meet en Gunther Boeckx behaalde een 18e plaats.

Bij de masters C waren er 39 deelnemers. Het was uitkijken naar de strijd tussen Dekker – Verhaegen en Mertens. Het was Dekker die de winst op zijn naam schreef. Guido Verhaegen werd mooi tweede en de derde in de rij was Dirk Mertens. Yip Hardson werd 32.