Nieuwe voorzitter en secretaris Cycling Vlaanderen

Nieuwe voorzitter en secretaris Cycling Vlaanderen

Nieuwe voorzitter en secretaris Cycling VlaanderenGENT – Op zaterdag 1 april werden de nieuwe voorzitter en secretaris van Cycling Vlaanderen verkozen tijdens de algemene vergadering te Peer.

Wim De Geyter neemt de functie als voorzitter van Cycling Vlaanderen over van Jules Vandergunst. André Vanlint volgt Jean Brebels op als secretaris.

De Geyter haalde het voor Filiep Jodts.Vanlint ging Jan Vandael, Luc Declercq en Pieter Pauwels vooraf.

Wim de Geyter: “Ik ben zeer tevreden met deze uitslag. Ikzelf ben reeds secretaris geweest in Oost-Vlaanderen en was de laatste jaren actief als nationaal commissaris. Als voorzitter wil ik er voor iedereen zijn, onafhankelijk van de provincie die men vertegenwoordigt. Daarnaast wil ik dit immense team leiden met respect voor alle vrijwilligers die zich inzetten voor de wielersport, zowel in het competitieve luik (alle disciplines) als op het recreatieve vlak.”

André Vanlint: “Voor mij verandert er niet veel. Ik ken de werking van Cycling Vlaanderen al vanuit mijn functie als voorzitter van het beheerscomité competitie. Mijn voornaamste taak zal erin bestaan om ondersteuning te bieden op vlak van administratie, alsook aan de organisatoren, renners en alles wat met de wielersport te maken heeft in de provincies.”

Bron : Wielerbond Vlaanderen

Publicatie : Nancy Aerts