Online fietsen met SKS Germany

Online fietsen met SKS Germany

Zorgeloos fietsen met online ondersteuning. Met je smartphone aan het stuur als fietscomputer én als navigatie. Ook bereken je er de ideale bandendruk mee en word je via bluetooth gewaarschuwd bij drukverlies. Bij pech onderweg contact je online direct je fietsdealer of een aangegeven fietsdealer in je buurt. En bij diefstal deel je via de Fietspas meteen online je fietsgegevens met politie en verzekeringsmaatschappij. Combineer COMPIT met AIRSPY en de gratis MYBIKE app van SKS Germany en het kan allemaal. 

COMPIT. Méér dan een smartphonehouder

COMPIT is een heel solide smartphonehouder die met twee beugels muurvast aan je stuur zit. Je doet je mobiel in een cover (voor vrijwel elke smartphone is er een passende versie of een universele oplossing) en draait deze in één beweging middels een robuuste bajonetsluiting op de houder, naar keuze horizontaal of verticaal. Je kunt de hoek instellen zodat het scherm altijd leesbaar is. Bestel je er COMPIT/+ bij dan heb je ook een krachtige powerbank voor lange tochten, die die je mobieltje draadloos laadt (inductie) en een NFC-chip waarmee bijv. apps automatisch opstarten. Heb je een e-bike met Bosch Intuvia/Nyon-display? Daar heeft SKS een speciale COMPIT-versie voor ontwikkeld, die integreert met de fietsaccu en fietsdisplay. Wil je ook een GoPro, fietslamp of zelfs een bidonhouder aan de COMPIT-stuurhouder bevestigen? Dan kan! Adviesprijs COMPIT vanaf 29,99 euro en 9,99 euro voor een smartphonecover. Bekijk de COMPIT video

AIRSPY. Luchtspion aan de spaak  

AIRSPY is een nieuw digitaal bandendruk controlesysteem dat de bandendruk via bluetooth tot op tienden nauwkeurig weergeeft via de SKS MYBIKE app op je smartphone of op een compatibele (vaak Garmin) fietscomputer. Een verkeerde bandendruk betekent minder veilig en comfortabel fietsen en beïnvloedt de actieradius van e-bikes en de levensduur van de banden. De nieuwe AIRSPY van SKS Germany neemt je die zorg uit handen. Op het ventiel en aan een spaak gemonteerd (18 gram), geeft deze de actuele bandendruk weer en waarschuwt je in meerdere fasen via de MYBIKE app bij drukverlies. Ook worden temperatuur, luchtdruk en batterijstatus weergegeven.

De AIRSPY is stof- en waterdicht en wordt als set geleverd voor het voor- en achterwiel. Past op alle AV/ SV- ventielen en de meeste Dunlop ventielen, alsook voor tubeless banden. Standaard zit er een knoopcelbatterij en antidiefstalbeugels bij. Set adviesprijs 99,99 euro. Bekijk de AIRSPY video: 

SKS MYBIKE app. Veel méér dan een fietscomputer

Deze gratis app bundelt vele functies en zorgt voor ontspannen fietsen. Denk aan rijgegevens (snelheid, afstand enz.), fietsnavigatie en vastleggen gereden routes, maar ook een bandendrukcalculator, gegevens van je eigen fietsdealer en fietsdealers in de buurt van je locatie, tankstations en zelfs weerswaarschuwingen. Ook levert de app nog een digitale fietsbel en een persoonlijke Fietspas, waar je alle belangrijke gegevens van jou en je fiets in opslaat, inclusief foto’s. Deze gegevens kun je bij diefstal meteen delen met politie en verzekeringsmaatschappij. In de toekomst zullen er steeds nieuwe slimme en praktische functies aan worden toegevoegd. Beschikbaar voor iOS en Android en kan worden gedownload vanuit de App Store of Google Play Store. Bekijk de SKS MYBIKE video

Bron en foto’s: PM