Over ons

Wat is OFFROADBIKING.EU?

Op de EK voorronde BMX in Zolder begin april 2011  groeide het idee om een nieuwe website op te starten rond BMX, mountainbike, cyclocross en trial. Vermits BMX, mountainbike en trial nog heel wat promotie kunnen gebruiken, werd het idee al vlug een doel. De website OFFROADBIKING was geboren.

Eerst werd een weblog gemaakt, die op 24 juni 2011 overging in een volwaardige website. We brengen nieuws, reportages, verslagen, techniek, interviews, film, foto’s enz. over genoemde sporten. U kan alle mederwerkers terug vinden op de medewerkerspagina.

We streven naar een goed en objectief journalistiek niveau. Populair, maar ook ernstig en kritisch. Op langere termijn willen we deze sporten op mediavlak ondersteunen. Dit zullen we doen door het organiseren van persconferenties en persmededelingen.

Offroadbiking.eu wil dus niet alleen als website fungeren, maar ook de sporten promoten in binnen- en buitenland. Natuurlijk kunnen we dit niet alleen. Hiervoor zoeken we partners. Dat kan zowel op logistiek als financieel vlak zijn. We hebben hiervoor een sponsormap opgesteld met een aantal ideeën. Uw bijdrage kan heel verschillend en toch waardevol zijn. Daarom maken we best eens een afspraak om de zaken te bespreken. Alle voorstellen en ideeën zijn nuttig en bespreekbaar.
Indien u verdere informatie wenst over OffroadBiking kan u contact opnemen via het contact formulier of via redactie@offroadbiking.eu. Dat kan ook persoonlijk met algemeen manager Erik Braeken( erik.braeken@offroadbiking.eu) of met hoofdredactrice Nancy Aerts (nancy.aerts@offroadbiking.eu).

Het offroadbiking.eu team