Pieter Leroi pakt de Europese Titel in Verona

Pieter Leroi pakt de Europese Titel in Verona

Na een ongelukkige val in Annathal werd Pieter gedwongen om het een paar weken rustiger aan te doen. Hij moest revalideren van zijn val aldaar. Doch bleef Pieter niet bij de pakken zitten. Van zodra de kans bestond dat hij terug op zijn fiets mocht zitten, begon hij met te trainingen op de rollen en op de baan af te werken. Vorige week wist hij de Belgische titel binnen te halen in Keerbergen maar hij had zijn zinnen gezet op de wedstrijd in Verona.

TVE IMG_6742

Daar zou hij alles op alles zetten om de Europese titel te bemachtigen. Onder de goede begeleiding van Eli Piccart en het ganse TVE team werkte Pieter naar deze wedstrijd toe. De reeksen verliepen vlekkeloos. Vlot reed hij van zijn concurrenten weg. Ze waren dus allemaal gewaarschuwd. Hij liet zelfs zijn kunnen zien door de laatste hindernis volledig te nemen. Iets wat de andere leeftijdsgenoten niet aan durfden.

In de finale waren dan ook alle ogen op hem gericht. De start liep vlekkeloos en zonder omkijken ging hij vlot over de hindernissen heen. Niemand kon hem van deze Europese titel weghouden.

13592794_1035771453166214_3057007176678288751_n

Proficiat Pieter.

Publicatie : Nancy Aerts