Post.nl sponsort CST PostNL Bafang MTB Racing team

Post.nl sponsort CST PostNL Bafang MTB Racing team

Na de fusie van de Nederlandse postnetwerken van PostNL en Sandd heeft PostNL de sponsoring van het internationale mountainbike team overgenomen. PostNL is de nieuwe naamsponsor van het UCI Mountainbike Elite Trade Team, opgericht en geleid door Bart Brentjens sinds 2008.
De officiële teamnaam voor 2020: CST PostNL Bafang Mountainbike Racing Team
Vanochtend zijn PostNL en Bart Brentjens hun samenwerking gestart op het hoofdkantoor van PostNL in Den Haag. Samen met de Nederlandse teamrijders Anne Tauber, David Nordemann en Kjell van den Boogert (E-MTB) presenteerden zij het officiële 2020 teamlogo en -outfit.
Bart Brentjens, Teamleider van het CST PostNL Bafang Mountainbike Racing Team, gaf commentaar:
We zijn trots om PostNL in ons team te mogen verwelkomen! Sinds 2016 hebben we een sterk partnerschap opgebouwd met het postnetwerk Sandd en hun postbodes.
“We kijken er naar uit om deze samenwerking met PostNL voort te zetten. PostNL en het team hebben een sterke band met de fiets – we gebruiken hem allebei om onze doelen te bereiken. Voor mij als Nederlander staat PostNL al sinds mijn jeugd voor solide, betrouwbare waarden. Het team is er trots op PostNL te vertegenwoordigen, zeker in dit Olympische jaar. Onze Nederlandse elite vrouwenAnne Tauber en de Oekraïense Yana Belomoina hebben zich beiden gekwalificeerd voor de Olympische Spelen van Tokyo 2020. En onze andere renners maken nog steeds kans om zich te kwalificeren voor de wedstrijden tussen nu en 27 mei. De komende maanden zullen we ons voor de volle 100% richten op de start van de Olympische Spelen. Het vertrouwen en enthousiasme van PostNL zal ons veel positieve energie geven om onze doelen te bereiken
“.
Resi Becker, directeur PostNL, voegde er het volgdende aan toe:
“We zijn blij dat we dit speciale MTB-team, onder leiding van de winnaar van het allereerste Olympisch Goud in deze snelgroeiende sport, kunnen ondersteunen. Deze sponsoring past goed bij PostNL, want de fiets is een belangrijk vervoermiddel in ons bedrijf in Nederland. Onze postbezorgers gebruiken al sinds het begin van de 20e eeuw de fiets voor het bezorgen van post, en sinds kort ook voor het bezorgen van pakketten. Dankzij de snelle ontwikkeling van de e-bike en de e-cargo-fiets is dit nu een nog belangrijker bezorgmodel, terwijl het ons bedrijf helpt om nog duurzamer te worden“.
De Olympische Spelen in Tokio worden gehouden van 24 juli tot 9 augustus.
Mountainbike staat op het programma op 27 juli (Elite Mannen) en 28 juli (Elite Vrouwen).

Bron: PM

Photography @WendyvanBree