Sanne Cant zegeviert in Loenhout

Sanne Cant zegeviert in Loenhout
Daarna was het Eva Lechner die leiding nam met Cant, Sels, Kaptheijns, Brand, Wyman in haar zog.
Rond halfkoers reed de wereldkampioene weg van Brand, Sels, Kaptheijns, Wyman en de teruggekomen Compton. Brand bood het langst weerstand. Maar ze moest uiteindelijk de duimen leggen voor de wereldkampioene, die haar 101ste profzege boekte.
Sanne Cant glunderde na haar zege. ‘Ik rijd hier graag en het publiek is massaal aanwezig hier. Ik voelde me niet zo goed vandaag. Maar plots had ik een gaatje en ben ik er voor gegaan. Het is een technisch parcours en daar kon ik mijn voordeel uithalen. Een paar wedstrijden al haal ik een vier keer op rij een zege en dat is mooi natuurlijk.’
Uitslag:
1. Sanne Cant
2. Lucina Brand
3. Katie Compton
4. EvaLecher
5. Loes Sels
6. Maud Kaptheijns
7. Laura Verdonschot
8. Maud Kaptheijns
9. Helen Wyman
10. Nikki Brammeier
Foto’s: Marc Bluys