SKS Duitsland blijft CST PostNL Bafang MTB Racing Team sponsoren tot 2023

SKS Duitsland blijft CST PostNL Bafang MTB Racing Team sponsoren tot 2023

SKS Duitsland, toonaangevend fabrikant van fietsaccessoires en dat dit jaar zijn 100e verjaardag viert, zal het CST PostNL Bafang MTB Racing Team tot 2023 blijven sponsoren.
Het Duitse bedrijf en het Team hebben in de afgelopen 3 jaar zeer goed samengewerkt en hebben samen geweldige prestaties geleverd voor de toekomst.
Frederik Reichert, Exportmanager SKS Duitsland:
“Toen Bart Brentjens drie jaar geleden SKS Duitsland vroeg om sponsor te worden van zijn CST PostNL Bafang MTB Racing team, was het snel geregeld. We voelen het als een eer!
Toen de Olympische Spelen een jaar werden uitgesteld vanwege de huidige Corona-pandemie, hield onze sponsoring niet op, we hebben het nu verlengd tot minstens 2023. Waarom? Omdat het een topteam is met goede medaille kansen in Tokyo 2021.
Bovendien zien we graag dat de wereldtoppers onze producten gebruiken en we hechten veel waarde aan de nuttige feedback die we van hen krijgen”.
Bart Brentjens, Team Director CST PostNL Bafang Mountainbike Racing Team:
“Goed materiaal bepaalt direct het succes. Het hele team is erg blij met de producten van SKS. Want zij dragen direct bij aan de kwaliteit van onze trainingen en wedstrijden. Als je aan de top wilt presteren, moet alles kloppen en daar zorgen deze producten voor.
Ook testen wij nieuwe producten in trainingen voor SKS Duitsland. Zoals de AIRSPY ventielsensoren waarmee u op de SKS MYBIKE app uw bandenspanning exact kunt aflezen.
Momenteel testen en beoordelen wij de nieuwe MUDROCKER-spatborden.
Ik denk dat dit een mooi voorbeeld is van hoe sponsoring voor beide partijen kan werken. Dat biedt een gezonde basis voor een langdurige samenwerking”.

Bron: PM