Stage in Chimay voor de ploeg van Eddy Van Bunder

Stage in Chimay voor de ploeg van Eddy Van Bunder

Aan de vooravond van het nieuwe veldritseizoen stond er voor de rijders en rijdsters van het team Milwaukee Alphamotorhomes Cycling.be nog een stage gepland in Chimay. Deze ging door tijdens de week van 17 augustus 2018 tot en met 24 augustus 2018. Het deelnemersveld aldaar bestond uit aspiranten – nieuwelingen – junioren – beloften – amateurs.

Chimay is de ideale plaats om goede trainingen af te werken : looptrainingen – conditietrainingen – wegtrainingen en crosstrainingen stonden allemaal op het programma voor de verschillende categorieën.

De diverse trainers, Joachim Michiels, Steven De Roeck werden bijgestaan door een efficiënt team onder leiding van Robert Goedgezelschap, Godelieve Pauwels, Danny Van Goethem en Peggy Annaert. De manager Eddy Van Bunder zag dat alles in orde was. De temperaturen aldaar waren ideaal om een goede training te kunnen afwerken. In de afgelopen zomerperiode zijn er al serieuze stappen voorwaarts gezet en de trainers hopen dit parcours te kunnen doortrekken in hun veldritseizoen. De sfeer in de groep is alleszins optimaal te noemen. Zowel rijders, ouders, trainers, …. dragen hun steentje bij om er een geslaagd event van te maken. We wensen de rijders alvast heel veel succes toe en zullen ze zeker blijven volgen.

 

Andere foto’s van deze stage zijn te bezichtigen : https://photos.google.com/share/AF1QipO6NdAlc3yaTUzefiRLpNUcTfYSl28my9NRO6vKiCqSZSTttrTmVHmp_jfXXVW9Eg?key=MUNqc1lmRWlSNjhiaExwTWVSa1k5SnR0eFdpZVFR