Tandem Bart Wellens – Van Kasteren terug op de rails

Tandem Bart Wellens – Van Kasteren terug op de rails

Ex- Veldrijder Bart Wellens zal vanaf het komende seizoen te zien zijn als ploegleider bij Tormans. Hij neemt daarmee zijn ex-ploegmaats Corné Van Kessel en Quinten Hermans onder zijn vleugels. Achter de schermen zal ook Hans Van Kasteren deze ploeg bijstaan met raad en daad.

Bart Wellens is niet aan zijn proefstuk toe. In 2015 stopte hij met veldrijden. Maar daar hield zijn voorliefde voor het veldrijden niet op. Hij was actief bij de ploeg Steylaerts – 777 en Creafin – Fristads. Nu vindt hij de tijd rijp om een andere uitdaging aan te gaan.

Bart Wellens ziet deze uitdaging helemaal zitten. Hij kan nu zich volledig toeleggen op een ploeg die zowel bestaat uit belfoterenners vrouwen als elites renners. Hij kijkt ook vol eerbied uit naar de samenwerking met Cirtus Wanty Gobert – Tormans om daar met zijn renners ook deel te kunnen nemen aan de wegwedstrijden.

Zijn broer Geert Wellens zal ook actief zijn binnen deze ploeg zij het dan om de jeugdrenners op te leiden en te laten doorgroeien naar de elites.

Bron en foto : Tormans