Tom Meeusen weg bij Corendon-Circus op 31 december

Tom Meeusen weg bij Corendon-Circus op 31 december

De wegen van Corendon-Circus en Tom Meeusen zullen op 31 december scheiden, dat is vorige week in onderling overleg beslist. Tom maakte in september 2017 de overstap van Telenet-Fidea naar Beobank-Corendon (nu Corendon-Circus) en tekende toen een contract tot eind 2019. Dat contract zal dus niet verlengd worden.

Tom Meeusen vervoegde in 2017 Beobank-Corendon (ondertussen uitgegroeid tot Corendon-Circus) nadat hij jarenlang in loondienst reed voor Telenet-Fidea. Meeusen moest binnen Corendon-Circus het middenveld achter Mathieu van der Poel versterken en kreeg dit jaar ook een plaats in de Pro Continentale ploeg.

Bij Corendon-Circus was Meeusen nu einde contract (op 31/12). Vorige week werd er in onderling overleg en in een goede verstandhouding beslist om dat contract niet te verlengen. Corendon-Circus had de intentie om nog te verlengen voor één jaar maar niet voor lange termijn. Tom heeft een nieuwe uitdaging gevonden, daar wordt later deze week over gecommuniceerd.

Management Corendon-Circus: “Vorige week hebben we met Tom rond de tafel gezeten en daarin zijn beide partijen – in goede verstandhouding – tot het akkoord gekomen om het contract niet te verlengen. We willen Tom bedanken voor zijn inzet de afgelopen drie jaar en we wensen hem het beste toe voor het vervolg van zijn carrière.”

Tom Meeusen: “Ik ben aangetrokken om voor de prijzen te strijden in de crossen waar Mathieu niet was maar daar ben ik jammer genoeg nooit echt in geslaagd. Corendon-Circus heeft mij alle kansen gegeven en ik ben enorm dankbaar dat ik voor de ploeg heb kunnen fietsen, waar ik altijd stiekem supporter van zal blijven.”

Bron : PM

Foto: Lindsey Ameye