Trek Bicycle en Sven Nys gaan veelzijdige samenwerking aan.

Trek Bicycle en Sven Nys gaan veelzijdige samenwerking aan.
Trek Bicycle en Sven Nys gaan een veelzijdige samenwerking aan. Het Amerikaanse fietsenmerk zal het Sven Nys Cycling Center en het Telenet-Fidea Cycling Team ondersteunen. Sven Nys zelf zal fungeren als ambassadeur van het merk.

Deze zomer gaat op de Balenberg in Baal het Sven Nys Cycling Center open. Het Sven Nys Cycling Center wordt het mekka voor elke liefhebber van offroad fietsen (cyclocross, mountainbike, BMX, trial). Het belevingscentrum geeft een interactief historisch en actueel overzicht van het fietsen in het veld. Alles wordt schitterend gepresenteerd via foto’s, video, geluidsfragmenten en tal van memorabilia.

Op en rond de Balenberg, met als basis het gekende veldritparcours van de Grote Prijs Sven Nys, komt er een vast parcours en trainingsfaciliteiten voor de kampioenen van morgen. Trek wordt main partner van het Sven Nys Cycling Center. De producten van Trek zullen een belangrijke rol spelen in de werking van het Sven Nys Cycling Center.

Telenet-Fidea Cycling Team en Sven Nys

Trek en Bontrager hebben ook een samenwerkingsovereenkomst getekend met het Telenet-Fidea Cycling Team. In de komende jaren zal het Amerikaanse merk het volledige team – mannen en vrouwen, elite en jeugd – van fietsen en materiaal voorzien.

Tot slot wordt Sven Nys de volgende jaren ambassadeur voor Trek. Sven zal nauw worden betrokken bij de toekomstige ontwikkeling van Trek-producten, het testen van fietsen en materiaal, en de vertegenwoordiging van het merk.

Bron : Crelan – AA drink

publicatie : Nancy Aerts