Vanomobil Cycling Team is goed bezig

Vanomobil Cycling Team is goed bezig

Op zondag, 12 september 2021 zakte de ploeg af naar Dessel waar ze met heel wat deelnemers/deelneemsters deel namen aan de mountainbike wedstrijd die georganiseerd werd in Dessel.

Het weer was de deelnemers/deelneemsters goed gezind en dat kwam goed uit voor de rijders/rijdsters van Vanomobil Cycling Team. Ze zorgden weer voor mooie ereplaatsen. Maar liefst vijf podiumplaatsen mochten zij innemen.

De eerste was voor Steffi Witvrouwen. Zij zette de toon en nam de eerste plaats voor haar rekening.

Nova Plancaert deed het haar na. Ook de eerste plaats mee naar dit team.

Jef Bertels probeerde het ook maar hij moest aan de finish tevreden zijn met een tweede plaats. Zeker een goed resultaat te noemen.

Yoni Brouckmans behaalde de bronzen plak met een derde plaats in zijn categorie.

Lander Elen deed wat Yoni ook deed. De derde plaats was het hoogst haalbare maar zeker een mooi resultaat.

Ook de rest van de renners/rensters deden hun best en behaalden mooie resultaten. Het team en de entourage zijn trots op wat hun renners/rensters al allemaal gepresteerd hebben.

Voor velen is het nu uitkijken naar het BK Marathon die verreden zal worden in Bouillion. We wensen hen allemaal heel veel succes toe.

Helaas kreeg het team ook minder goed nieuws. Bij de verkenning kwam Yentl ten val en het ganse team wenst hem dan ook een spoedig herstel toe. Hopelijk valt alles een beetje mee en kan hij zich vlug weer bij de groep voegen.

Bron : Vanomobil Cycling Team

Foto’s : Vanomobil Cycling Team.