Wout van Aert is het zat

Wout van Aert is het zat

De laatste weken was er heel wat te doen rond de ploeg van Wout van Aert. Er werd heel wat over en weer gepraat maar de renner in kwestie werd er niet bij betrokken. Dat Wout van Aert vanaf 2020 voor LottoNL-Jumbo zou rijden dat was al langer gekend maar dat ze hem nu willen gebruiken als uithangbord van de nieuwe ploeg Roompot Crelan daar is hij helemaal niet over te spreken.

Wout was de laatste twee weken op stage om zich te kunnen voorbereiden op zijn veldritseizoen. Ondertussen werd hij maar weinig op de hoogte gehouden wat er allemaal rondom zijn ploeg afspeelde. Hij kreeg maar vijf minuten de tijd om op de hoogte gesteld te worden dat zijn ploeg ging fusioneren. Daar was het dan mee gedaan. Wout is mentaal gekraakt en is het zat dat dit allemaal achter hem om is gebeurd. Hij hoopt dat hij nog op een degelijke manier wordt gebriefd en anders zullen er andere maatregelen volgen.

We hopen voor Wout dat er vlug verduidelijking komt en dat hij zich terug volledig op zijn veldritseizoen kan concentreren.

Bron: Wout van Aert

Publicatie : Nancy Aerts