Alicia Franck keert terug in Bredene

Alicia Franck keert terug in Bredene

Alicia Franck, tot de komst van Laura Verdonschot op 1 januari nog altijd de enige vrouw in ons team, is terug pijnvrij. Nu haar knieblessure is hersteld, hervat Alicia vrijdag de competitie in Bredene.

Op 1 december werd Alicia Franck op weg naar school aangereden door een auto, sindsdien verscheen ze niet meer in competitie. Integendeel, onze jonge Oost-Vlaamse kon sinds die dag amper trainen door een knieblessure. Het goede nieuws is dat de pijn intussen is verdwenen. “Alicia is al een dag of vier opnieuw goed aan het trainen, zonder last aan de knie. Ook tijdens een redelijk intensieve training dinsdag hield hij stand”, aldus onze sportieve coördinator Mario De Clercq.

Uiteraard heeft Alicia momenteel een flinke conditionele achterstand opgelopen, maar toch zal ze deze week reeds terug in competitie komen. “Dat leek ons beter dan te blijven trainen tot de conditie terug op punt staat. Alicia zal in de aanloop naar het BK starten in Bredene (30/12) en in het Nederlandse Surhuisterveen (4/1), wedstrijden die ze vooral als training zal opvatten met het oog op het laatste luik van het seizoen.”

Bron : Marlux Napoleon Games PB

Publicatie : Nancy Aerts