Crelan-Vastgoedservice versterkt zich met Jan Verstraeten

Crelan-Vastgoedservice versterkt zich met Jan Verstraeten
CRELAN-VASTGOEDSERVICE VERSTERKT ZICH MET JAN VERSTRAETEN
Crelan-Vastgoedservice heeft zich versterkt met Jan Verstraeten. Verstraeten (37) wordt sporttechnisch coördinator. Hij zal vooral focussen op het op- en begeleiden van de jongeren, het logistieke aspect mee ondersteunen en naast Niels Albert staan in het veld. “Opnieuw een belangrijke stap in de uitbouw van de structuur van ons team”, aldus teammanagers Geert Vanhoof en Timmy Simons.

Eerder deze winter verwelkomde Crelan-Vastgoedservice reeds Chris Mannaerts in de omkadering van het team. Daar wordt nu ook Jan Verstraeten aan toegevoegd. Verstraeten deed de voorbije jaren een pak ervaring op aan de zijde van Sven Nys. Het management van de ploeg is dan ook overtuigd dat Jan zijn ervaring van belang is voor de verdere uitbouw van de ploeg.

“Daar waren we van meet af aan van overtuigd”, aldus Geert Vanhoof. “Al bij een eerste verkennend gesprek was duidelijk dat we op dezelfde golflengte zaten. Jan heeft heel wat capaciteiten en werkte met Sven Nys op het allerhoogste niveau. Daar kunnen we als ploeg alleen maar beter van worden.” Een visie die ook Timmy Simons deelt. “Dankzij de komst van Crelan als sponsor hebben we de mogelijkheid om onze omkadering verder uit te bouwen. Dan is de keuze van een professioneel ingesteld ploegleider als Jan logisch.”

“De eerste gesprekken gaven me meteen vertrouwen”, aldus Verstraeten zelf. “Ik kom hier dan ook terecht in een warme en professionele entourage. En in een ploegstructuur met veel mogelijkheden. Ik kijk trouwens uit naar de samenwerking met alle renners en met Wout van Aert in het bijzonder, een topper die me ook als mens enorm aanspreekt. Leuk extraatje is dat ik opnieuw terechtkom bij de bank Crelan en zijn CEO Luc Versele, een zeer loyale sponsor in het wielrennen. Die opportuniteit wilde ik niet laten liggen.”

“Top”, was ook de eerste reactie van wereldkampioen Wout van Aert. “Wie jaren met Sven Nys heeft samengewerkt, kent het klappen van de zweep. Super dat hij die opgedane ervaring met ons wil delen. Het kan ons als team alleen maar sterker maken.”

Ook Luc Versele, CEO van de coöperatieve bank Crelan en hoofdsponsor van ons team, is bijzonder tevreden met de komst van Jan Verstraeten: “Jan heeft een mooi succes geboekt bij Crelan-AA Drink. Ik ben dan ook verheugd dat hij zijn ervaring en gedrevenheid nu ten dienste zal stellen van onze ploeg Crelan-Vastgoedservice.”

“Wij hebben al jaren in volle tevredenheid met Jan samengewerkt en we zijn blij dat we die samenwerking kunnen verderzetten bij Crelan-Vastgoedservice. Het klikte onmiddellijk met Wout en Niels. We zijn er van overtuigd dat met de komst van Jan de omkadering nog versterkt zal worden en daardoor Wout en de andere renners van de ploeg nog beter en professioneler zullen begeleid worden.”

Niels Albert: “En of Jan een meerwaarde is. Hij kent het milieu en heeft ook de contacten. Als hij zich bekommert om de jongeren, kan ik meer tijd vrijmaken voor de profs. Daarnaast wordt hij logistiek heel belangrijk. Als er nog een werkpuntje was binnen het team, dan wel dit.”

 Bron : PB

Publicatie : Nancy Aerts