Het mentale spelletje is begonnen

Het mentale spelletje is begonnen

Zoals elk wereldkampioenschap is het dit jaar niet anders. Een week voor dit belangrijk evenement is de mentale slag begonnen. Zal het Mathieu van der Poel zijn of toch Wout van Aert? Het belangrijkste is dat de renners/rensters zich in alle rust kunnen voorbereiden voor deze belangrijke titel.

Dat het een strijd gaat worden tussen Mathieu van der Poel en Wout van Aert dat staat als een paal boven water. De afgelopen duels zijn zij het die ervoor gezorgd hebben dat het mooie wedstrijden werden met afwisselende winnaars.

Dus voor zondag zal het niet anders zijn. Volgens onze bondscoach Sven Vanthourenhout hebben beide renners even veel kansen. Mathieu van der Poel krijgt misschien het voordeel om op een thuisparcours te rijden en wil een beetje regen voor deze wedstrijd. Wout van Aert daarentegen die wil dat er modder is en dat hij dan zijn krachten kan uitspelen. Hoe dan ook, we zullen het zondag moeten zien wie er het beste uitkomt. Het is zo wie zo een eerlijke omloop en de vorm van de dag zal mee bepalen wie de wereldtrui zal mogen dragen.

Bron : Nancy Aerts

Foto : Sporza TV – Jo Pijpops