Nicolas Vermeulen naar Team Nomadesk-Narviflex

Nicolas Vermeulen naar Team Nomadesk-Narviflex

Nadat Nicolas Vermeulen bekend maakte dat hij zijn huidig team Versluys-Evenza zal verlaten, is nu ook geweten voor welk team hij volgend seizoen zal rijden. De Belgische marathonkampioen zal  het Belgische marathonteam bij uitstek ‘Team Nomadesk-Narviflex’ versterken en samen met K3 (Kris Henderieckx – Kris Hertsens – Kim Saenen) de teamkleuren verdedigen.

Bij Team Nomadesk-Narviflex vindt Vermeulen zijn kameraden van het eerste uur terug en kan hij zich voor de volle 100% concentreren op zijn passie, nl. het rijden van marathonwedstrijden en het opzoeken van avontuur.

’We zijn enorm enthousiast om Nicolas te verwelkomen in ons team en hopen op schitterende prestaties. We wensen Nicolas alvast veel succes tijdens het BK marathon in Eijsden’, zegt Peter Geldhof, CEO van Nomadesk.

Naast Nicolas Vermeulen zal ook Robby Meul het team vervoegen. Robby Meul heeft zijn strepen verdiend op de weg en is de laatste jaren als ex-wegprof met talent in overvloed gepassioneerd geraakt door het mountainbiken.

Helaas zullen Wouter Cleppe en Jean Biermans in 2012 hun eigen weg kiezen. Wouter heeft een sponsor in zijn woonplaats Sofia (Bulgarije) en Jean zal als individueel renner op het toneel verschijnen. ‘Wij danken hen voor hun inzet en geleverde prestaties in het team en wensen hen het allerbeste in hun verdere MTB-carrière’, aldus nog Peter Geldhof.

PM: Team Nomadesk-Narviflex

Erik Braeken