Offroadbiking

Offroadbiking

OffroadBiking

Vandaag, op de vooravond van Houffalize, (kan het nog  symbolischer?) starten we metOFFROADBIKING.EU.  Nu nog een weblog, maar vanaf  24 juni een volwaardige website.

Wat kan je bij ons verwachten?  We brengen nieuws, reportages, verslagen, techniekweetjes, interviews, film, foto’s enz. over mountainbike, BMX, veldrijden en trial.

Met een team van dynamische en enthousiaste journalisten, fotografen, cameramensen, een webmaster en een designer  berichten we over deze sporten in binnen – en buitenland. We streven naar een goed en objectief journalistiek niveau. Om het in krantentermen uit te drukken: iets tussen Het Nieuwsblad en De Morgen. Populair, maar ook ernstig en kritisch. In magazinetermen houden we  bij reportages het graag op het niveau van Procycling, Cyclosprint, Wielerland, Bikefreak…

Bij ons kan je ook terecht voor een portie film en foto van uitstekende kwaliteit. Onze fotografen scholen zich regelmatig bij en leggen de lat hoog.  Op hun websites Fotopatch en actionpics kan je  mooie foto’s tegen democratische prijzen kopen.

Wees gerust, we brengen geen kookprogramma’s op onze website. Dat laten we aan anderen over. Voorstellen en ideeën zijn altijd welkom. Je kan je bedenkingen en reacties steeds kwijt onder de artikels. Hiervoor moet je inloggen (na registratie).  Voorlopig hebben we geen forum, maar we bieden jullie een forum.  Je kan ons ook contacteren via de contact pagina.

Kijk en geniet en steek je positieve of negatieve kritiek niet onder stoelen of banken. We kunnen er altijd iets van opsteken.  We kijken uit naar jullie reacties!

Het OFFROADBIKINGTEAM!