Presentatie CST Superior Brentjens MTB Racing Team

Presentatie CST Superior Brentjens MTB Racing Team

Het CST Superior Brentjens MTB Racing Team hield zijn teamvoorstelling. Met #DestinationRio2016 vieren ze twintig jaar Olympische Spelen Atlanta 1996-Rio 2016. Teammanager en teameigenaar, Bart Brentjens werd de eerste Olympische mountainbikekampioen ter wereld in het Amerikaanse Atlanta in 1996.

Met renners als  Yana Belomoina (UKR), Grant Ferguson (UK) en Rudi van Houts (Nederland), heeft Bart  al drie bikers met Olympische ambities en in staat om hun doelen te halen.
Hans Becking (Nederland),  Margo Moschetti (FRA) en youngster Sebastian Fini Carstensen (DEN) zijn renners die nog kans maken op een kwalificatie voor Rio.
De Tsjech Jiri Novak  focust zich volledig op het WK in eigen land, dit jaar in Nove Mesto na Morave en op het WK Marathon.

Net zoals vorig jaar staat het team nog in de UCI top ranking. Hun ambitie blijft om tot de beste team van de wereld te behoren.

In onze mediarubriek vind je ook nog een leuk filmpje van het team, waar ze hun ambities nog uitvoerig aan bod laten komen. We wensen het team dit seizoen veel succes toe.

Foto: Irmo Keizer