Telenet-Fidea doet het uitstekend in Polen

Telenet-Fidea doet het uitstekend in Polen

ava

Ploegleider van Telenet-Fidea Danny De Bie is uiterst tevreden. Zijn renners presteerden afgelopen week uitstekend in de Poolse vierdaagse Course Cycliste de Solidarnosc et des Champions Olympiques.

Tom Meeusen kon deze keer dan wel geen etappe winnen, toch keerde hij met twee derde plaatsen tevreden terug uit Polen. Ook belofte Arnaud Grand deed het goed. De Zwitser veroverde de tweede plaats in de laatste rit en mocht de jongerentrui mee naar huis nemen.

“In vergelijking met vorig jaar zie ik op alle terreinen en bij iedereen betere prestaties. Ik zie motivatie, ik zie renners die er willen invliegen, ik zie renners die zich 100 procent geven. Dit is heel positief,” vertelde De Bie trots op de teamwebsite.

“We weten al langer dat Arnaud Grand een stevige motor heeft, maar ook het kopje komt nu stilaan in orde. Hij heeft potentieel. Ik wil ook Corné van Kessel een hart onder de riem steken. Ook hij zet een stapje vooruit. Hij was de voorbije weken slecht, maar beent bij.”

“Over Rob Peeters ben ik al weken tevreden, ook Joeri Adams heeft cadans in de benen. Zijn achillesppesprobleem heeft zich opgelost. Bewonderenswaardig is wat Micki van Empel in Polen klaar kreeg. Als je weet dat die in Servië nog zijn schouder uit de kom viel, dan was hij weeral aardig op niveau.”

Brecht Toelen