Annulatie blok 2 TC 1 Ranst verschoven naar 23 augustus 2014

Annulatie blok 2 TC 1 Ranst verschoven naar 23 augustus 2014

ava

Blok 1 van de TC in Ranst werd na heel wat problemen afgewerkt, maar blok 2 werd afgelast. Vandaag werd beslist om deze wedstrijd voor block 2 te laten plaatsvinden op zaterdag 23 augustus 2014.

‘Wij willen ons verontschuldigen voor de annulatie van de wedstrijd voor blok 2 van de Topcompetitie-wedstrijd in Ranst van het voorbije weekend. Door diverse softwareproblemen waren we genoodzaakt om de wedstrijd naar een latere datum te verplaatsen. De softwareproblemen worden momenteel verholpen en vandaag dinsdag 25 maart wordt er opnieuw getest in combinatie met het fotofinish-systeem (systeem dat overigens perfect werkte)  Daarenboven was ook het slechte weer in Ranst een ernstige spelbreker,’kregen we in een mededeling.

Na overleg met de organiserende club, BMX Ranst, werd besloten om de wedstrijd van blok 2 te rijden op zaterdag 23 augustus na de trainingen van de Flanders Cup in Ranst, die op 24 augustus zal plaatsvinden. Het juiste aanvangsuur wordt later meegedeeld. Piloten die ingeschreven waren voor de wedstrijd van het voorbije weekend moeten zich aanmelden, maar betalen uiteraard niet opnieuw inschrijvingsgeld. De inkom voor deze wedstrijd op 23 augustus zal gratis zijn.