Adverteren

 

Adverteren op Offroadbiking.eu

 

Sponsorpakket

 

Pakket A : Adverteren homepage

 

Uw logo/banner krijgt een prominente plaats op de homepage en is zo op elke pagina zichtbaar.

Prijs: € 200,00 per maand of € 2400,00 per jaar

 

Pakket B : Adverteren Berichten

 

Onder elk bericht(nieuws, reportages, columns, techniek…) is er een advertentieruimte voorzien onder het artikel. Na het doorklikken op een artikel wordt uw logo/banner zichtbaar.

 

Prijs: € 100,00 per maand of € 1200,00 per jaar

 

Pakket C : Adverteren Partners

Onderaan elke pagina is er een ruimte voorzien voor de partners. Hierdoor wordt uw logo/banner ook zichtbaar op elke pagina. Uw advertentie springt pas in het oog wanneer het einde van de pagina is bereikt.

 

Prijs : € 50,00 per maand of € 600,00 per jaar

  

Anderen

 

Als u een ander voorstel heeft, is dit altijd bespreekbaar.

 

Voorwaarden

De advertentiekosten worden in rekening gebracht op een factuur, zodat u deze kan ingeven in uw boekhouding.

Advertentieruimte wordt afgenomen over een periode van een jaar(12 maanden). Of men kan halfjaarlijks (6 maanden) of maandelijks adverteren. Alle vermelde prijzen zijn exclusief BTW.

 

Offroadbiking 2.0 : vier projecten in één

Doelstellingen

Begin april 2011 ontstond de website Offroadbiking.eu nadat enkele mensen vonden dat er te weinig aandacht in de media was voor de offroadsporten. Hierbij denken we dan vooral aan mountainbike, bmx en trialbike. Het veldrijden werd ook mee opgenomen, maar had geen prioriteit. Vermits over veldrijden in Vlaanderen al heel veel berichtgeving is.

Intussen zijn we bijna vijf jaar verder en is het tijd voor nieuwe projecten. Projecten die het nieuws overstijgen en waar de sportliefhebbers ook nood aan hebben.

Daarom hebben we de nieuwe website Offroadbiking.eu opgebouwd in vier pijlers. Vier delen die de fundamenten vormen van de stoel waar elke bezoeker met een zalig gevoel gaat op zitten.

Offroadbiking News blijft het nieuws brengen zoals we dat nu al met succes deden.

Offroadbiking Events is de voortzetting van de promotie van de sporten door middel van het organiseren van wedstrijden, persconferenties, persmededelingen enz. zoals we ook in de beginselverklaring van de website opnamen. (zie de button Informatie -> wat is offroadbiking.eu?)

Offroadbiking Travel biedt mountainbikers en fietsliefhebbers de mogelijkheid om low budget, maar toch kwalitatief te reizen en te fietsen in Europa(Frankrijk, Oostenrijk, Spanje, Italië, …) met uitgestippelde routes en ervaren, bekende gidsen. Hiervoor werken we samen met touroperators en reisbureau’s, eventueel gespecialiseerd in fietsvakanties.

Offroadbiking Productions zal wedstrijden live coveren via livestreaming en eventueel samenwerken met TV zenders. Hiervoor maken we gebruik van eigen middelen en werken we samen met een gespecialiseerde firma.  

Financieel plaatje

Dit alles heeft natuurlijk zijn kostenplaatje. Voor de financiering rekenen we op adverteerders van de website, externe en interne sponsoring, inkomsten uit het aanbieden van fietsvakanties, het organiseren van evenementen en het aanbieden van TV-producties.

  1. Advertenties

De advertenties worden aangeboden in de vorm van ruildeals of kunnen in werkelijke waarde omgezet worden. De adverteerder kan kiezen uit wekelijkse, maandelijkse, halfjaarlijkse en jaarlijkse advertenties. De prijzen zijn terug te vinden in een afzonderlijke catalogus.

  1. Externe sponsoring

Sponsors uit de fietssector, maar ook daar buiten kunnen het project sponsoren. De sponsoring kan gebeuren op allerlei vlakken en crossmediaal gebeuren. Zo kan een sponsor maximale return krijgen in alle vier pijlers van Offroadbiking.eu. Dit wil bijvoorbeeld zeggen dat hij een wedstrijd kan sponsoren(Offroadbiking Events). Hiervoor return krijgt op Offroadbiking News en ook op Offroadbiking Productions en waarom niet ook op Offroadbiking Travel. Niet twee, maar vier vliegen in één klap. Maximaal rendement voor de sponsor. Uniek in zijn soort.

  1. Interne sponsoring

Door de verkoop van gadgets van Offroadbiking zoals wielerkledij, sokken, e.d. halen we deel van het gëinvesteerde geld terug. We zijn sponsor van een BMX-en een mountainbiketeam en geven zo naambekendheid aan Offroadbiking.eu en aan het team.

  1. Aanbieden van reizen, fietsvakanties

Het aanbod aan fietsvakanties is divers. Maar de meeste klachten van liefhebbers van fietsvakanties zijn vaak dat ze te duur en te weinig kwalitatief zijn. We organiseren deze vakanties in samenwerking met een reisbureau en/of touroperator dus low budget en kwalitatief. Bovendien zullen ervaren gidsen de fietsers wegwijs maken en hen zo een onvergetelijke vakantie geven.

  1. Organisatie van evenementen

Het is opvallend hoe slecht sommige wedstrijden georganiseerd zijn. Vaak klagen organisatoren over gebrek aan media belangstelling. Meestal is dat omdat de pers slecht of helemaal niet ontvangen wordt. Op het vlak van wedstrijden organiseren en mediaconsulting bouwde Offroadbiking al heel wat expertise en ervaring op. Die kunnen we goed gebruiken om wedstrijden, mediaconsulting en dergelijke te organiseren. Bovendien worden de sporten door organisaties gepromoot en dat komt iedereen ten goede. Er is in België nood aan degelijke organisaties van zowel BMX- als mountainbikewedstrijden. In de trialbike en het veldrijden zijn de wedstrijden meestal beter georganiseerd.

  1. Aanbieden van TV-productions en livestreaming

 Aansluitend op het vorige punt is er te weinig belangstelling van TV zenders om wedstrijden in beeld te brengen. Bovendien zijn de productiekosten vaak te hoog voor het budget van de organisatoren. Dat lossen we op door zelf beelden te brengen via de satelliet en via het internet op Offroadbiking met livestreaming. Offroadbiking Productions beschikt over een professionele en ervaren regisseur/cameraman en een cameravrouw/fotografe met ongelooflijk veel talent. Bovendien kunnen we over een voice over stem beschikken die TV bekendheid heeft en een reporter die ervaring opdeed als live commentator bij wedstrijden en interviewer na de wedstrijd.

Het welslagen van dit project hangt dus af van vele actoren en factoren. Maar door mensen in beweging te zetten, alles degelijk, goed en kwalitatief te organiseren, zijn we al een heel eind op weg.

Wij geloven in dit project, u ook?

Meer info:

  • Erik Braeken,  algemeen manager. e-mail: erik.braeken@offroadbiking.eu, mobiel (+32) 495 72 59 48
  • Nancy Aerts, hoofdredactrice, e-mail; nancy.aerts@offroadbiking.eu, mobiel(+32)476 261814
  • Eline Linssen, commercieel afgevaardigde, e-mail: eline.linssen@offroadbiking.eu, mobiel  : (+31)0 6 15 58 80 57