Bart De Vocht blikt tevreden terug op Andalucia Bike race

Bart De Vocht blikt tevreden terug op Andalucia Bike race

Bart De Vocht heeft zijn seizoensdebuut niet gemist. Hij deed het goed in de Andalucia Bike race, met een derde plaats in de laatste rit. ‘Ik ben wel tevreden over de Andalucia bike race in het algemeen. INn het begin was het wel zwaa,  maar na een paar dagen kon ik met wat meer reserve rondrijden. De laatste rit heb ik dan proberen aan te vallen wat dan de derde plek heeft opgeleverd. Ik ben wel blij dat ik heb meegedaan aan eens iets anders dan een XC wedstrijd en het parcours was ook wel mooi met echte chique trails. Het is wel even aanpassen aan een andere stijl van koersen onder de marathonrenners.
Ook het erg hoge tempo in het begin van de week was wel opvallend. Nu kijk ik wel uit om ook de XC wedstrijden terug te starten,’besluit de KTM Bike Visionbiker.