Belgische Titel voor Anouck Verweij PMC Cycling

Belgische Titel voor Anouck Verweij PMC Cycling

Op 02 juli 2017 stond op het BMX parcours in Zolder het Belgische Kampioenschap op de kalender. Heel wat rijders zakten af naar het parcours om daar de strijd aan te gaan voor de landstitel. Voor de rijders onder de twaalf jaar werd het geen officiële titel maar voor hen voelde het wel zo aan. Ook zij streden met gelijke wapens voor de ereplaatsen.

Voor PMC Cycling gingen er 38 rijders van start om zich in de strijd te gooien voor de Belgische driekleur. Helaas slaagde er maar eentje in om de titel echt binnen te halen zij het dan niet officieel. Anouck Verweij verdedigde met man en macht haar eerste plaats en kon deze van start tot finish vasthouden. Voor de club haalde zij de Belgische titel binnen.

Verder waren er nog mooie ereplaatsen voor Bent Lenssen bij de boys 7 jaar met een tweede plaats

Iljo Lenssen bij de boys 10 jaar met een vierde plaats

Joppe Moris bij de boys 10 jaar met een achtste plaats

Jorden Biesmans bij de cruisers -16 jaar met een vierde plaats

Björn Houben bij de cruisers 17/24 jaar met een zevende plaats

Nico Schroyen bij de cruisers 40 + met een vijfde plaats

Jan Viktor Vranckx die na een lange blessure weer de fiets gevonden had eindigde in zijn finale bij de boys 15 jaar op een vierde plaats.

Ook de andere rijders/rijdsters van PMC Cycling hebben hun beste beentjes voorgezet en mooie dingen laten zien.Als club kunnen we daar alleen maar tevreden over zijn.Enkele van onze rijders zullen de verplaatsing maken naar de eindronde in Bordeaux.