Blanka Kata Vas en Alicia Franck naar Proximus-Alpha Motorhomes.

Blanka Kata Vas en Alicia Franck naar Proximus-Alpha Motorhomes.

Proximus – Alpha Motorhomes wordt aangevuld met revelatie Blanka Kata Vas en Alicia Franck. Beide dames zullen de kleuren van Eddy Van Bunder volgend seizoen dragen. De Britse Helen Wyman zal de ploegleidster worden bij het team van Manager Eddy Van Bunder.

Tijdens de ploegenvoorstelling van Doltcini-Van Eyck Sport werd bekend gemaakt dat Eddy Van Bunder zijn ploeg zal aansterken met deze talentvolle dames. Namelijk Alicia Franck die nog maar 25 jaar oud is en dan de Hongaarse rijdster Blanka Kata Vas nog maar 18 jaar jong. De dames tekenden een contract van twee jaar en zullen in de zomer nog deel uitmaken van Doltcini-Van Eyck Sport.

Wat ook nog een goede aanwinst gaat zijn voor de ploeg is de medewerking van Hellen Wyman. Die gaat zich inzetten om van deze ploeg een UCI crossteam te kunnen maken in de zomer.

De samenwerking met Doltcini-Van Eyck houdt in dat de sponsors van de wegploeg in de winter ook zichtbaar zullen zijn op het shirt van Proximus-Alpha Motorhomes en omgekeerd: Proximus en Alpha Motorhomes zullen ook op de uitrusting van Doltcini-Van Eyck prijken.

Bron : Eddy Van Bunder

Foto : Bennie Vanderpiete