Bram Rood tweede in Koga MTB Beachrace in Renesse

Bram Rood tweede in Koga MTB Beachrace in Renesse

Een flitsende start en een sterke finale leverde Bram Rood een tweede plaats op in de Koga MTB Beachrace in Renesse. Vanuit het mulle zand vertrok de KMC-Fruit to Go rijder als een speer met in zijn kielzog ploeggenoten Ramses Bekkenk en Stefan Vreugdenhil waarna het drietal meteen deel uitmaakte van de eerste kopgroep. Nadat Vreugdenhil de voorste mannen moest laten gaan sloten Rick van Breda en Thijs Zonneveld nog vooraan aan bij Bram Rood, Ramses Bekkenk, Bram Imming en Ronan van Zandbeek. Hiermee was een sterke kopgroep gevormd die om de overwinning ging strijden.

Vanaf de start gingen we lekker voor de wind weg en toen ik omkeek bij de eerste strandafgang hadden we al een gat wat me wel enigszins verbaasde. Daarna pakten we goed samenwerkend een mooie voorsprong. Jammer dat Stefan er op een lastig gedeelte af moest. In de sprint naar de finish was Ronan helaas net iets sterker.’, aldus Rood. Ploeggenoten Ramses Bekkenk, Stefan Vreugdenhil en Martin Schuttert kwamen als vijfde, negende en twintigste binnen.

Bron: PM

Foto: Martin Schuttert

MTB Beachrace Renesse 2018

De KOGA MTB Beachrace Zeeland op het strand van Renesse. De dag begon met een mager zonnetje en een klein briesje. Maar na de start trok de wind aan wat zorgde voor een snel begin van de race. Maar na het tweede keerpunt hadden de renners de wind flink tegen. Wie gaat er als eerste over de finishlijn?Muziek uit deze video komt van Audioblocks. KOGA DT Swiss Etixx Schwalbe Fietsbanden Jeep Nederland Jan Hop autobedrijf Drowa Beachclub Perry's Fruit to Go KMC Chain Europe B.V. Schouwen-Duiveland4you Gemeente Schouwen-Duiveland BUFF Technolyt – superior gear. great experience. AGU

Opslået af Exventure på 4. februar 2018