Clubvoorstelling Proximus – Alphamotorhomes Cycling Team

Clubvoorstelling Proximus – Alphamotorhomes Cycling Team

Op woensdag, 28 augustus 2019 werd in het decor van de Koolputten nabij de Mirabrug de nieuwe ploeg onder leiding van Eddy Van Bunder voorgesteld. De jongens en meisjes zullen vanaf nu door het leven gaan als rijders/rijdsters van het Proximus-Alphamotorhomes Cycling Team.

De ploeg heeft wat mindere momenten gekend maar door de inzet van Eddy Van Bunder konden zij een sponsor als Proximus aantrekken om de renners/rensters nieuwe kansen te bieden. Hierbij hoorde natuurlijk ook een aanpassing van de vrijetijdskledij en de wieleruitrusting. De jongens en meisjes zullen schitteren in volgende outfits.

De voorbije jaren konden de renners/rensters uit deze ploeg al heel wat mooie uitslagen bij elkaar fietsen en dit gaan ze dit jaar opnieuw proberen te doen.

Op het binnenplein van de koolputten werden dan ook met heel veel lof alle renners en rensters voorgesteld aan het grote publiek en volgde er een kort interview met Ivan Elegeert zodoende dat de aanwezigen wisten met welke rijders/rijdsters de ploeg naar buiten zal komen.

Na afloop konden de renners en de genodigden genieten van een receptie. We wensen hen heel veel succes toe.