Colnago verlengt samenwerking met Vastgoedservice-Golden Palace

Colnago verlengt samenwerking met Vastgoedservice-Golden Palace
Fietsenfabrikant Colnago en Vastgoedservice-Golden Palace (vanaf 1 januari Crelan-Vastgoedservice) verlengden hun samenwerking tot eind 2019.

De nieuwe overeenkomst werd gisteren getekend tijdens de Codagex show in Dessel, in aanwezigheid van icoon Ernesto Colnago himself: “We hebben in het verleden altijd met kampioenen samengewerkt”, aldus de Italiaan. “Laat het dus geen verrassing zijn dat we ook met Wout van Aert langer in zee willen gaan. Hij zal onze naam de komende jaren met trots vertegenwoordigen.”

Wout zelf is vereerd. “Dit is het beste frame waar ik in mijn nog jonge carrière ooit mee reed. Wat voor mij vooral telt, is de stevigheid van het kader. Geen onbelangrijk detail voor een renner als ik die het toch moet hebben van zijn kracht op de pedalen. Super dat dit de komende jaren gegarandeerd blijft.”

Ook manager Geert Vanhoof is verheugd. “Colnago is partner van het team sinds het ontstaan van de ploeg. Ik probeer zoveel mogelijk partners trouw te blijven. En we zijn tot op heden zeer tevreden van de samenwerking, dus is dit een logische keuze. Ik ben blij dat meneer Colnago er ook zo over denkt.

Versterking

Tevens meldt het team ook nog twee versterkingen. Chris Mannaerts is sinds begin deze maand onze operationeel manager. Daarmee maken we duidelijk dat we als team gestaag verder blijven groeien. Chris was tot voor kort werkzaam als ‘chef sport’ bij VIER. “Maar dit is een opportuniteit en ik blijf in het crosswereldje”, aldus Chris.

Ook sportief is er nieuws. De Nederlandse nieuweling Tomas Kopecky zal vanaf 1 september 2016 de overstap maken naar ons opleidingsgteam Balen BC. Net als Alessio Dhoore -vanaf 1 januari- zal hij er opgevolgd worden door onze veldritcoaches Niels Albert en Johan Verstrepen. “Twee talentvolle kereltjes”, aldus Albert. “Hopelijk kunnen ze hun talent verder ontplooien in de schoot van Balen BC en op termijn doorgroeien naar ons hoofdteam.”

Bron: PM

Foto: ©Photopress.be