Crelan-Vastgoedservice één team vanaf januari 2016

Crelan-Vastgoedservice één team vanaf januari 2016

Op 1 januari 2014 deed Vastgoedservice-Golden Palace zijn intrede in het wielrennen. Ondertussen zijn we anderhalf jaar verder en in deze relatief korte periode maakten we grote sprongen. Met dank aan onze sponsors, renners en entourage, van wie de inspanningen er voor gezorgd hebben dat Vastgoedservice-Golden Palace zich in een mum van tijd heeft opgewerkt tot een gevestigde waarde in het wieler- en veldritlandschap.

Vanaf 1 januari 2016 zet het team een extra stap voorwaarts! Niemand minder dan Crelan wordt straks onze hoofdsponsor. De coöperatieve bank is al jaren een vaste naam in de wielersport en het teammanagement is dan ook bijzonder verheugd dat Crelan haar naam wil verbinden aan onze ploeg.

“Crelan staat synoniem voor stabiliteit en loyaliteit”, aldus teammanager Geert Vanhoof. “Het profiel dat ook ons team nastreeft. Ik ben ervan overtuigd dat we de komende vier jaar samen grootste dingen kunnen bereiken in de wielersport.”

Tezelfdertijd wil het management co-sponsor Golden Palace, dat vanaf 1 januari 2016 een andere weg inslaat, bedanken voor de aangename samenwerking. “Golden Palace stond mee aan de wieg van de ploeg. Zonder hen stond het team absoluut niet waar het nu staat. Daarom zijn we hen zeer dankbaar voor hun engagement”, laat Vanhoof optekenen.

Luc Versele – CEO van de bank Crelan: “Crelan is al sinds 2000 aanwezig als sponsor in de wielersport, eerst als Belgische pro-continentale ploeg op de weg (gestart als Landbouwkrediet), vanaf 2006 ook in het mountainbiken en vanaf 2008 eveneens in het veldrijden. Dat betekent dat we ons nu al 16 jaar duurzaam engageren in verschillende disciplines van deze mooie sport. Het wielrennen staat dicht bij zijn supporters, en ook wij, bij de coöperatieve bank Crelan, vinden een persoonlijke en warme klantenrelatie belangrijk.”

“In maart 2016 neemt ons boegbeeld, Sven Nys, afscheid als professioneel renner en tot dan blijft Crelan zijn trouwe partner. Maar het einde van de schitterende carrière van Sven betekent niet dat Crelan uit de wielersport verdwijnt. Onze bank wil zich blijven engageren in die mooie sport en staat klaar om blijvend jong aankomend talent te ondersteunen. De verfrissende aanpak van Timmy Simons en Geert Vanhoof en hun ploeg sprak ons aan en we zijn dan ook bijzonder verheugd dat we samen met hen de ploeg nog meer uitstraling en toekomstperspectief kunnen geven. Natuurlijk zijn we ook verheugd dat we de sponsor kunnen worden van de gedoodverfde opvolger van Sven Nys, Wout Van Aert. Crelan gaat dus volop voor een succesvol en mooi afscheidsseizoen voor Sven en voor een mooie toekomst met Crelan-Vastgoedservice. De overeenkomst loopt vanaf 1 januari 2016 tot eind 2019.”

Golden Palace zal zijn sportsponsoring meer gaan diversifiëren en stopt op 1 januari 2016 als sponsor bij Vastgoedservice.

Ignace Van Weyenberg – Flanders Regional Manager van Golden Palace Groep: “Golden Palace was in januari 2014 de eerste trouwe partner die geloofde in het nieuwe Vastgoedservice-Golden Palace Cycling Team. Mede dankzij onze steun kon het team zich van in het begin verder ontwikkelen en op korte termijn een plaats veroveren in de absolute top van het veldrijden, in het bijzonder door de buitengewone prestaties van Wout van Aert. Daar zijn wij als partner heel trots en tevreden over. Golden Palace zal dan ook tot en met 31 december dit jaar de 2de hoofd- en naamsponsor van het team blijven.”

“Golden Palace zal echter zijn sportsponsoring meer gaan diversifiëren. Daarom heeft de groep beslist om vanaf 1 januari in het wielrennen de fakkel door te geven aan Crelan. Tot dan zal het management van Golden Palace samen met het teammanagement er alles aan doen om de mooie prestaties van vorig seizoen te evenaren of nog beter te doen.”

 

“De eerste stap in deze sponsoring-diversificatie heeft Golden Palace deze ochtend reeds toegelicht aan de media. In het veldrijden hebben we in een korte periode de top bereikt. Onze nieuwe uitdaging is nu het voetbal, waarin we de mooie opportuniteit hebben gegrepen om de volgende drie seizoenen hoofdsponsor te worden van eersteklasseclub Sint-Truiden. We hopen met hen even mooie successen te behalen. Volgende stappen zullen te gepasten tijde meegedeeld worden.”

Bron: PM