Crupi Belgium Team 2017

Crupi Belgium Team 2017

In een volle Jonkhove in Aartrijke werd het Crupi Belgium Team 2017 voorgesteld. Het was een glunderende teammanager die de aanwezigen toesprak en een dankwoord richtte tot de sponsors, de vrienden en de familieleden. Zonder hen zou hij dit allemaal niet klaar spelen. In en rond het parcours is telkens te merken dat dit een hechte groep is. Iedereen staat klaar voor iedereen. Ook al hebben ze het niet altijd even gemakkelijk gehad. De gezondheid van vrouw Els heeft Nico vorig jaar wel wat zorgen gebaard maar toch besloten zij om door te zetten en staan zij dit jaar opnieuw klaar om er een mooi jaar van te maken.

Met volgende rijders zullen zij dit jaar hun nieuwe Crupi teamtruien showen : Nico Willem – Amber Willem – Jarmo Forrest – Jukka Forrest – Kjell De Schepper. Dat zijn de rijders die zullen uitkomen voor het Crupi Belgium Team. Zij krijgen ook nog versterking in Nederland met Viviana Van Hees die daar de kleuren hoog zal houden.

Naast het Crupi Belgium Team komt Nico ook nog naar buiten met een Crupi Belgium Project Team. Hier vinden we volgende rijders in Gaetane Meerts – Wout Meerts – Raf Meerts. Ivars De Wolf mag dit jaar de crupi trui dragen als promorijder van het team in de Europese Wedstrijden.

We wensen het ganse team heel veel succes toe in het nieuwe seizoen.

Publicatie : Nancy Aerts