De vorm van Maud Kaptheijns

De vorm van Maud Kaptheijns

De vorm van Maud Kaptheijns.

Maud Kaptheijns uit Westerhoven ziet haar stijgende vorm beloond met een selectie voor de WB in Namen aanstaande Zondag op het geaccidenteerde parkoers tegen de Citadel aan.

Het seizoen begonnen bij een nieuwe ploeg AAdrink-bris Cycling team en nog niet weten waar te staan in het internationale geweld. Zou het dan zo zijn dat voor Maud geld nieuwe bezems vegen beter ? zo te zien wel want de vaste waarde die Maud al enkele jaren is in het dames cyclecrossen is dit seizoen opgebloeid tot een nieuwe ster aan het firmanent en dat toont ze week op week met betere resultaten.

Dat de selectie voor de WB er aan zat te komen zat al een klein beetje in het vat te gisten , de bondscoach kan er gewoon niet meer om heen met ook het afgelopen weekend 2 klinkende uitslagen in de zware belgische wedstrijden Schelde Cross en de Zilvermeer cross , beide wedstrijden waar het zware strand en klapzand mee de parcoursen uit laat tekenen.

Met de 4 de stek in de Schelde cross ” net naast het podium ” en een 6 de stek in Mol was dit weekend goud waard voor Maud. Na de wedstrijd in Mol hebben wij van OffroadBiking.eu Maud even gesproken en ze was meer dan gelukkig met de resultaten en gaat er van uit dat haar vorm nog stijgende is naar de komende weken toe.

Met de Kampioenschappen in het vooruitzicht en dan ook de selectie voor Namen er bij gaat het Crescendo met de vorm en moraal van Maud Kaptheijns , S6 voor de komende wedstrijden en wij spreken je hopelijk ook op 2 kerstdag in Heusden-Zolder.

Jan v Dijk Offroadbiking.eu