Deschacht – Group Hens – Containers Maes geeft geen contractverlenging aan Vincent Baestaens

Deschacht – Group Hens – Containers Maes geeft geen contractverlenging aan Vincent Baestaens

Vincent Baestaens krijgt geen contractverlenging bij het Deschacht- Groep Hens- Containers Maes team.

Soms is een verhaal geschreven en moet je het durven afsluiten …

Graag geven zij even hun visie op het aflopende contract van hun renner Vincent Baestaens .

Reeds in mei 2021 hebben zij Vincent ingelicht dat zijn huidige contract niet meer zou verlengd worden in februari 2022. De redenen hiervoor zijn intern besproken en in samenspraak met Vincent wensen zij hier geen verdere uitspraken over te doen in de media/pers.

Graag willen zij iedereen er aan herinneren dat het initiële doel van de oprichting van het huidige team in eerste instantie bedoeld was om Vincent terug te brengen naar het niveau waar hij thuishoort … als volwaardig profrenner.

Zij denken wel te mogen zeggen dat we dit doel samen met glans behaald hebben. Vorige winter diende een eerste EK selectie zich aan en behaalde hij enkele mooie resultaten in de grotere wedstrijden. En deze trend zet zich deze winter verder, met als kers op de taart een allereerste WK selectie als elite renner.

Een grote verdienste van Vincent zelf, maar als team mogen zij wel zeggen dat ze hier ook een mooi steentje aan bijgedragen hebben. Zij kunnen hiermee dan ook een mooie periode van 4 jaar afsluiten en hun gemeenschappelijke doelstellingen afvinken!

Zij staan er op om Vincent in de best mogelijke omstandigheden te ondersteunen in de voorbereiding van de laatste wedstrijden van het seizoen! En wensen hem nog een mooi vervolg van zijn carrière! #wedigdeep

Bron : PB Deschacht – Group Hens – Containers Maes

Foto : Luc Wilms