Dit was Merci Sven Nys

Dit was Merci Sven Nys

Dit was Merci Sven!

’t is gebeurd! We hebben met z’n allen definitief afscheid genomen van Sven Nys! Of toch van Sven-als-renner. Sven kreeg een schitterend eerbetoon van 2x 16.000 fans. Vanaf vandaag starten de werken aan het Sportpaleis om het dak er weer op te zetten…

Herbeleef “Merci Sven!” hier >>

Ook afscheid voor Vanthourenhout

‘Merci Sven!’ was er dan wel voor Nys, maar ook Sven Vanthourenhout mocht delen in de vreugde én het applaus. Nys had voor hem een geschenkje in petto, het volle Sportpaleis trakteerde Vanthourenhout ook nog eens op een oorverdovend applaus als orgelpunt van zijn carrière.

sven magazine

Ter gelegenheid van zijn dubbele afscheid in het Sportpaleis, werpt het eenmalige magazine sven een blik achter de mens Sven Nys. Wie is de mens achter de atleet? Naar wie kijkt Sven zelf op? Wie zijn de sterke mensen achter de sportman? Hoe kijken zij naar Sven? En zoon Thibau? Waar houdt Sven zich naast de fiets mee bezig? Waar eet hij, hoe ziet zijn ideale vakantie eruit? Wat koopt Sven graag? Hoe leeft hij?

Stuk voor stuk vragen die beantwoord worden in een eenmalig lifestyle magazine: sven. Dat werd dit weekend in het Sportpaleis verkocht, maar ligt vanaf dinsdag ook in de krantenwinkel en supermarkt!

Meer info op www.cycling.be >>

Fiets met Sven Nys op 3 september!

Svens afscheid betekent natuurlijk niet dat je hem voor de laatste keer op de fiets zag. Integendeel, op 3 september 2016 organiseert hij in zijn eigen Baal de Sven Nys Classic, een toertocht voor wielertoeristen waar je dus ook aan kan meedoen!

Sven tekende het parcours door zijn geliefde trainingsstreek uit en laat je het mooiste van Vlaams-Brabant zien met natuurlijk ook het Sven Nys Cycling Center op de Balenberg. Maximum 4000 deelnemers kunnen samen met Sven fietsen. Als lid van zijn fanclub krijg jij voorrang om in te schrijven voor deze nieuwe toertocht!

Klik snel hier voor meer info en om je in te schrijven: www.svennysclassic.be >>.

WIN

De mooie documentaire S V E N Het laatste jaar is vanavond en volgende week maandag op Canvas te zien! Van de filmposter hebben we nog 10 door Sven gesigneerde exemplaren die we weggeven.

Doe nu mee! >>

Bron : PB

Publicatie : Nancy Aerts