Drie weken topwedstrijden

Drie weken topwedstrijden

Het is zogezegd een beetje de stilte voor belangrijke wedstrijden. Op wereldbekergebied is er dit weekend Lenzerheide in Zwitserland die een gecombineerd XCO en DH evenement hebben. In de Benelux is er dit weekend de Houffa Challenge, uiteraard in Houffalize de MTB hoofdstad van Europa! Simpelweg betekent dit de komende drie weken topsport van de bovenste plank.

Op 11 en 12 juli is de volgende wedstrijd in de Pearl Izumi Beneluxcup reeks en die gaat een week na Lenzerheide en een week voor de kampioenschappen in veel landen bepalend zijn voor de komende weken. We kunnen nu al verklappen dat Alzingen en het NK in Zoetermeer door de crew van Offroadbiking.eu bezocht wordt om te filmen en te interviewen en om zomaar te praten over de passie van ons allemaal “mountainbiken” in al haar verschijningsvormen. Ook willen we graag veel renners een week voor het NK en BK polsen over hun kansen tijdens de kampioenschappen en zodoende is er qua voorbereiding toch nog wel het één en ander te doen voor de crew.

Allereerst wil ik aan u voorstellen de importeur van “Superior Bikes”: Marc van Otten de fietsenmaker uit het Brabantse Dommelen. Marc is ook altijd biker in hart en nieren geweest. Maar een eigen wielerzaak en een importeurschap van een booming fietsenmerk uit Tsjechië, die tevens Bart Brentjens en zijn team van zeer professioneel materiaal voorziet, houdt Marc helaas weg van de parcoursen. Wij waarderen het heel erg dat “Superior Bikes” er voor zorgt dat Offroadbiking.eu tijdens het NK in Zoetermeer alles kan filmen en aanwezig is om alle kampioenen op de zondag vast te leggen.

Door het nu verschrikkelijk warme weer is ons eigen biken en trainen even op een lager pitje gezet omdat het vrijwel ondoenlijk is om nu veel te trainen. Voor alle wedstrijdrenners hoop ik dat ze de komende weken ongeschonden door komen en ook vooral genieten van hun leven als topsporter en net als wij genieten van het zwemmen en luieren in de vakanties die er voor velen aan zitten te komen.

Wij van Offroadbiking.eu zien jullie terug in Alzingen tijdens de Pearl Izumi Beneluxcup en hopelijk gaan we weer mooie sportieve prestaties tegemoet zien. See you and take care.

Crew Offroadbiking.eu